Portfolio

Mediassa

Olen vieraillut muun muassa podcasteissa (Väkevä elämä, Vahva radio, Terveydeksi), YLE:n Tiina Lundbergin huoltamolla sekä toiminut asiantuntijana artikkeleissa.


: )

Somessa

Sosiaalisessa mediassa toimin luotettavaan terveystietoon pohjaavan sisällöntuotannon parissa sekä omalla tililläni @heidikkin että Tiedenaisten tilillä @tiedenaiset.

Kirjoitan mielelläni terveyden monisäikeisyydestä, yksilöllisistä lähtökohdista, ruokasuhteesta, kehosuhteesta ja liikuntasuhteesta, lempeästi ravitsemuksesta, terveyden yhteiskunnallisista palikoista ja häiriintyneestä syömiskäyttäytymisestä. Myös neurodiversiteettiin ja syömisen psykologiaan liittyvät teemat ovat lähellä sydäntäni.

Yksinkertaisia neuletutoriaaleja ja kauniita tilaustöitä

Innostukseni neulesuunnitteluun lähti rakkaudesta puikkojen kilistelyyn. Toisaalta innostuin myös kestävästä muodista ja tyylistä. Sukellettuani neuleiden maailmaan tarkemmin havahduin yksinkertaisten, selkokielellä kirjoitettujen ohjeiden puuttumiseen: Useimmat valmiit neuleohjeet on kirjoitettu ihmeellisellä neulekielellä, joka on varsinkin aloittelijalle turhan monimutkaista. Tavoitteenani onkin tehdä yksinkertaisia, kauniita neuleohjeita selkeillä ohjeilla varustettuna. Sekä ilmaisia että maksullisia ohjeita voi löytää Ravelrystä.

Tilaustyöt toteutan tilaajan toiveiden mukaan huolella ja täsmällisyydellä. Ole minuun yhteydessä, jos tahtoisit itsellesi tai läheisellesi pehmeän paketin!

%d bloggers like this: