Palvelut

Tarjoan palveluita sekä yksilöille että yrityksille. Palveluni keskittyvät sisällöntuotantoon, e-kirjoihin, verkkokursseihin, luentoihin sekä sosiaalisen median vaikuttamiseen. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Verkkokurssit

Joustavan syömisen taito -verkkokurssi

Joustavan syömisen taito -verkkokurssi ei ole opas siihen, kuinka syöt oikein. Se ei kerro, kuinka monta grammaa saat syödä maustamatonta kanaa ja parsakaalia. Tämä kurssi ei oikeastaan puutu lautasesi sisältöön juurikaan. Kurssin keskiössä on suhde ruokaan ja syömiseen. Tämän kurssin jälkeen olet valmiimpi kuuntelemaan kehosi viestejä, syömään joustavammin ja terveyttä edistävästi ilman punnitsemista, mittaamista tai rajoituksia.

Verkkokurssin voit ostaa tästä!

Sisällöntuotanto

Eikö ois siistiä, että voisit ulkoistaa osan sisällöntuottamisesta ulkopuoliselle kirjoittajalle, joka paitsi osaa tuottaa helposti luettavaa ja tutkittuun tietoon pohjaavaa tekstiä, myös nauttii kirjoittamisesta suunnattomasti? Sitähän mäkin! Kirjoitan mielelläni sekä lyhempiä tekstiä sosiaalisen median kanaviin, kuten Instagramiin tai Facebookiin, mutta myös pidempää tekstiä esimerkiksi blogeihin tai lehtiartikkeleihin.

Luennot

Etäyhteydellä tai live-esiintymisenä

Haluaisitko kenties mut puhumaan sun salille tai seuraan liikkujan joustavasta syömisestä ja urheiluravitsemuksesta? Vai kiinnostaako sinua rennon terveellinen syöminen kokonaisuutena? Luento räätälöidään sinun tarpeittesi ja toiveittesi pohjalta, jotta saat varmasti haluamaasi arvoa luennosta!

Pieni brunssikirja

Pieni brunssikirja on e-kirja, joka sisältää kolme hurjan herkullista brunssimenua. Jokainen menu koostuu yhdestä makeasta ja yhdestä suolaisesta ruoasta sekä smoothiesta. Lisäksi ruokaisampaa brunssia toivovat voivat täydentää menuja extrat -kohdan lisukkeilla. Kaikki menut ovat vegaanisia ja gluteenittomia.

Laita minulle sähköpostia osoitteeseen kinnunenheidik (at) gmail.com jos kiinnostuit!

Puurokirja

Kuin hullu puurosta – e-kirja tarjoaa sinulle 20 parasta puuroreseptiä, yksien kansien sisällä! Kirja sisältää 10 tuorepuuroa ja 10 perinteistä (vaan ei tylsää) lämmintä puuroa, jotka kaikki ovat gluteenittomia, maidottomia sekä, mikä tärkeintä, erityisen herkullisia!

Laita minulle sähköpostia osoitteeseen kinnunenheidik (at) gmail.com jos kiinnostuit!

Patreon

Power patron

Patreonin kautta voit tukea työtäni sosiaalisessa mediassa ja saada itse vastineeksi sisältöä, jota et näe missään muualla! Pääset kurkistamaan sisällöntuotannon ja tutkimuksen tekemisen kulisseihin, saat pääsyn sivuston artikkeleihin, videoihin ja äänitteisiin sekä pääset osaksi ihanaa yhteisöä!

Pääset Patreoniin tästä!


Haluutko tehdä mun kanssa töitä?


%d bloggers like this: