Palvelut

Tarjoan palveluita sekä yksilöille että yrityksille. Palveluni keskittyvät sisällöntuotantoon, e-kirjoihin, verkkokursseihin, luentoihin sekä sosiaalisen median vaikuttamiseen. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Verkkokurssit

Joustavan syömisen taito -verkkokurssi

Joustavan syömisen taito -verkkokurssi ei ole opas siihen, kuinka syöt oikein. Se ei kerro, kuinka monta grammaa saat syödä maustamatonta kanaa ja parsakaalia. Tämä kurssi ei oikeastaan puutu lautasesi sisältöön juurikaan. Kurssin keskiössä on suhde ruokaan ja syömiseen. Tämän kurssin jälkeen olet valmiimpi kuuntelemaan kehosi viestejä, syömään joustavammin ja terveyttä edistävästi ilman punnitsemista, mittaamista tai rajoituksia.

Verkkokurssin voit ostaa tästä!

Sisällöntuotanto

Eikö ois siistiä, että voisit ulkoistaa osan sisällöntuottamisesta ulkopuoliselle kirjoittajalle, joka paitsi osaa tuottaa helposti luettavaa ja tutkittuun tietoon pohjaavaa tekstiä, myös nauttii kirjoittamisesta suunnattomasti? Sitähän mäkin! Kirjoitan mielelläni sekä lyhempiä tekstejä sosiaalisen median kanaviin, kuten Instagramiin tai Facebookiin, mutta myös pidempää tekstiä esimerkiksi blogeihin tai lehtiartikkeleihin. Myös videomuotoinen sisällöntuotanto onnistuu mainiosti!

Luennot

Etäyhteydellä tai live-esiintymisenä

Haluaisitko kenties mut puhumaan sun salille tai seuraan liikkujan joustavasta syömisestä ja urheiluravitsemuksesta? Vai kiinnostaako sinua rennon terveellinen syöminen kokonaisuutena? Luento räätälöidään sinun tarpeittesi ja toiveittesi pohjalta, jotta saat varmasti haluamaasi arvoa luennosta!

Verkkokauppa

Helmikuussa 2021 on tulossa verkkokauppa, jonka tuotteet ovat syntyneet oman luovuuteni tuotoksena. Pysy kuulolla!

Patreon

Ryhdy Power patroniksi!

Patreonin kautta voit tukea työtäni sosiaalisessa mediassa ja saada itse vastineeksi sisältöä, jota et näe missään muualla! Pääset kurkistamaan sisällöntuotannon ja tutkimuksen tekemisen kulisseihin, saat pääsyn sivuston artikkeleihin, videoihin ja äänitteisiin sekä pääset osaksi ihanaa yhteisöä!

Pääset Patreoniin tästä!


Haluutko tehdä mun kanssa töitä?


“Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail” –Ralph Waldo Emerson

%d bloggers like this: