Palvelut

Tarjoan palveluita sekä yksilöille että yrityksille. Palveluni keskittyvät sisällöntuotantoon, e-kirjoihin, verkkokursseihin, luentoihin sekä sosiaalisen median vaikuttamiseen. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Valmennus

Valmennuksella kohti joustavampaa ruoka-, keho- ja liikuntasuhdetta

Autan sinua

Löytämään rauhan ruoan, liikunnan ja kehon kanssa sekä päästämään irti suorituskeskeisestä suhtautumisesta hyvinvointiin

Löytämään sinulle mieluisan, nautinnollisen ja joustavan tavan syödä terveellisesti 

Löytämään liikunnan ilon ja liikkumaan kehoa sekä mieltä kuunnellen

Vapautumaan rajoittavista uskomuksista liittyen ruokaan, liikkumiseen ja kehoon

Luomaan lämpimämpää ja hyväksyvämpää suhdetta elämäsi tärkeimpään ihmiseen – itseesi!

Kuva: Inka Khanji (@khanjiphotography)

Sisällöntuotanto

Eikö ois siistiä, että voisit ulkoistaa osan sisällöntuottamisesta ulkopuoliselle kirjoittajalle, joka paitsi osaa tuottaa helposti luettavaa ja tutkittuun tietoon pohjaavaa tekstiä, myös nauttii kirjoittamisesta suunnattomasti? Sitähän mäkin! Kirjoitan mielelläni sekä lyhempiä tekstejä sosiaalisen median kanaviin, kuten Instagramiin tai Facebookiin, mutta myös pidempää tekstiä esimerkiksi blogeihin tai lehtiartikkeleihin. Myös videomuotoinen sisällöntuotanto onnistuu mainiosti!

Luennot

Etäyhteydellä tai live-esiintymisenä

Haluaisitko kenties mut puhumaan sun salille tai seuraan liikkujan joustavasta syömisestä ja urheiluravitsemuksesta? Vai kiinnostaako sinua rennon terveellinen syöminen kokonaisuutena? Luento räätälöidään sinun tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta, jotta saat varmasti haluamaasi arvoa luennosta!

heidiy -verkkokauppa

Verkkokaupassa myynnissä on pieniä eriä uniikkeja neuleita ja hiusdonitseja sekä neuleohjeita ja reseptikirjoja (brunssikirja ja pannukakkukirja). Teen lisäksi rajallisia määriä tilaustöitä, joista löydät esimerkkejä portfolio-välilehdeltä.
Luovaa inspiraatiota löydät myös @_heidiy_ instagramista sekä youtubekanavalta!

Patreon

Ryhdy Power patroniksi!

Patreonin kautta voit tukea työtäni sosiaalisessa mediassa ja saada itse vastineeksi sisältöä, jota et näe missään muualla! Pääset kurkistamaan sisällöntuotannon ja tutkimuksen tekemisen kulisseihin, saat pääsyn sivuston artikkeleihin, videoihin ja äänitteisiin sekä pääset osaksi ihanaa yhteisöä!

Pääset Patreoniin tästä!


Haluutko tehdä mun kanssa töitä?


“Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail” –Ralph Waldo Emerson

%d bloggers like this: