Minusta

15966611_10212513337175237_455245156_o

Heippahei! Ihan ensiksi tervetuloa nettisivuilleni. Toivon kovasti, että olet löytänyt itsellesi hyödyllistä sisältöä ja inspiraatiota. Minun päätavoitteeni on auttaa sinua löytämään tasapainoinen elämäntapa, jolloin saat enemmän irti jokapäiväisestä arjestasi. Mä uskon vahvasti kohtuuteen ja tasapainoiseen lähestymistapaan, oli kyseessä sitten ravinto, liikunta tai elämä ylipäätään. Hyvinvoinnin ei ole tarkoitus olla tylsää tai vain yksi perfektionisten suorite ja tiukkoja ohjeistuksia.

Blogistani löydät ihania reseptejä arkiruokiin sekä terveellisiin herkkuihin, treenivinkkejä aina salitreenistä liikkuvuusharjoitteluun sekä keinoja unen parantamiseen ja oman mielen työstämiseen. Vinkkien ohessa ja joskus myös niiden sekaan piilotettuna kirjoituksistani löytyy paljon pohdiskeltavaa ja ajateltavaa. Lemppariaiheitani ovat kestävä elämäntapamuutos, kehonkuva, henkinen hyvinvointi, ekologisuus, arkiliikunta ja aktiivinen elämäntapa. Vaikka aina toitotankin hyvinvoinnin sanomaa, tajuan myös meidän ihmisten tarpeen näyttää hyvältä. Olen vakuuttunut, että on mahdollista voida hyvin JA näyttää hyvältä samaan aikaan! Se ei ole vain myytti, sillä hyvinvoiva ihminen näyttää hyvältä ja hehkuu myös ulospäin.

Jos kerrataan ensin ne tylsät faktat alta pois. Olen koulutukseltani terveystieteiden kandidaatti pääaineessani ravitsemustieteessä. Olen opiskellut tämän lisäksi muun muassa liikuntalääketiedettä, ergonomiaa ja urheiluravitsemusta. Seuraavaksi on luvassa maisterintutkintoni viimeistely ja gradu liittyen urheiluravitsemukseen tai syömiskäyttäytymiseen. Yliopisto-opintojen lisäksi olen kouluttautunut personal traineriksi parinkin eri koulutuksen voimin ja toimin nykyisin liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä.

Vielä vähän lisää taustatietoa elämästäni. Olen maailman upeimman ja mahtavimman miehen vaimo. Meille syntyi pienen pieni rakkauspakkaus huhtikuussa 2018. Nämä kaksi menevät elämässäni etusijalle ja tällä hetkellä pääprioriteettinäni on työelämän sijaan kotiäiteily. Vähän siinä on totuttelua tällaiselle oman elämänsä ex-suorittajalle, joka on vasta opettelemassa eroon tästä piirteestä. Pienen perheemme elämää raotan myös jonkin verran täällä blogin puolella ja perusarkea pääsee seuraamaan instagramissa!

Rakastan treenaamista ja ulkoilua, erityisesti temppuilua, tanssia ja painavien esineiden nostelua. Rakastan myös kahvia ja suklaata niin paljon, että se on oikeastaan ihan naurettavaa. Rakastan myös parsakaalia (älkää inhotko mua tän takia, jooko), mutta masussani on aina tilaa myös tahmaiselle mutakakulle. Kuten viimeisistä lauseista huomaa, ei ole välimuotoja vaan minä joko rakastan tai inhoan. Yleensä ensimmäistä.

Etsitään sitä tasapainoista ja vähemmän suorituskeskeistä elämää yhdessä! Jos sulla herää ajatuksia tai kysymyksiä, niin ehdottomasti laita tulemaan: Kommentit ovat bloggaamisen suola ja ehkä sokerikin 🙂

~Heidi