Minusta

Pohdiskelija, joustavan syömisen sanansaattaja, äiti, vaimo, yrittäjä, ravitsemusasiantuntija ja tohtorikoulutettava, joka innostuu käsilläseisonnasta, painavien asioiden nostelusta, syvällisistä keskusteluista sekä kahvista ja suklaasta.

kinnunenheidik (at) gmail.com

Tutkittua tietoa terveydestä maustettuna huumorilla ja pohtivalla elämänasenteella.

Ihan ensiksi tervetuloa nettisivuilleni. Toivon kovasti, että olet löytänyt itsellesi hyödyllistä sisältöä ja inspiraatiota. Haluan auttaa sua löytämään arkeen lisää tasapainoa ja hyvää oloa. Mä uskon vahvasti kohtuuteen, oli kyseessä sitten ravinto, liikunta tai elämä ylipäätään. Hyvinvoinnin ei ole tarkoitus olla tylsää tai vain yksi perfektioninen suorite

Jos kerrataan ensin ne tylsät faktat alta pois. Olen koulutukseltani ihan just valmis terveystieteiden maisteri pääaineessani ravitsemustieteessä. Olen opiskellut tämän lisäksi muun muassa liikuntalääketiedettä, urheiluravitsemusta sekä työ- ja organisaatiopsykologiaa. Työstän parhaillaan myös väitöskirjaa, jonka ensimmäisen artikkelin olisi tarkoitus valmistua syksyllä 2020. Opintojen lisäksi olen kouluttautunut personal traineriksi useiden eri koulutuksen voimin. Erityisesti liikunnan kentällä minua kiinnostavat liikunnan vaikutukset mielenterveyteen ja jaksamiseen sekä voimaharjoittelun henkisesti ja fyysisesti voimauttava vaikutus. Toimin tällä hetkellä yrittäjänä pääasiallisesti sisällöntuoton, luentojen sekä jatkossa myös valmentamisen parissa.

Blogistani löydät ihania reseptejä arkiruokiin sekä herkkuihin, treenivinkkejä aina salitreenistä liikkuvuusharjoitteluun sekä keinoja unen parantamiseen ja oman mielen työstämiseen. Vinkkien ohessa ja joskus myös niiden sekaan piilotettuna kirjoituksistani löytyy paljon pohdiskeltavaa ja ajateltavaa. Lemppariaiheitani ovat ravitsemus ja erityisesti syömisen psykologia, kehonkuva, henkinen hyvinvointi, ekologisuus, aktiivinen elämäntapa sekä kaikenlainen yleinen elämän pohdiskelu.Päivitän blogia harvakseltaan, koska ensisijainen fokukseni on väitöskirjassa sekä sosiaalisen median vaikuttamisessa. Tervetuloa silti mukaan matkaan!

Tämän sivuston taustalla…

Vielä vähän lisää taustatietoa elämästäni. Olen maailman upeimman ja mahtavimman miehen vaimo. Meille syntyi pienen pieni rakkauspakkaus huhtikuussa 2018. Nämä kaksi menevät elämässäni etusijalle. Syksyllä 2020 olen palaillut työ- ja opiskeluelämään kotiäiti + yrittäjyysjakson jälkeen. Siinä ajanjaksossa oli vähän totuttelua tällaiselle oman elämänsä ex-suorittajalle, let me tell you!

Rakastan treenaamista ja ulkoilua, erityisesti temppuilua, tanssia ja painavien esineiden nostelua. Rakastan myös kahvia ja suklaata niin paljon, että se on oikeastaan ihan naurettavaa. Rakastan myös parsakaalia (älkää inhotko mua tän takia, jooko), mutta masussani on aina tilaa myös tahmaiselle mutakakulle. Kuten viimeisistä lauseista huomaa, ei ole välimuotoja vaan minä joko rakastan tai inhoan. Yleensä ensimmäistä.

Opitaan yhdessä!

%d bloggers like this: