Kuulumisia tämän hetken arjesta ja ajatuksia blogin jatkosta

Ihanaa tulla tänne juttelemaan pitkästä aikaa! Mulla on ollut rehellisesti a) ikävä pitkiä kirjoituksia, mutta b) liikaa kaikkea muuta kirjoittamista. Koska mulla on ikävä kirjoittamista, ajattelin kirjoittaa tänne toisinaan pidempiä tekstejä ja ehkä vähän vapaamuotoisemmin kuin muissa kanavissa. Todennäköisesti kirjoitan myös kaikesta muusta kuin pelkästä terveydestä ja hyvinvoinnista, koska noh, olen kiinnostunut suunnilleen kaikesta ja mun kiinnostuksen kohteet muuttuvat jatkuvasti.

Teen juuri tällä hetkellä gradua, joka on samalla väitöskirjan ensimmäinen osatyö. Pääsin keväällä Itä-Suomen yliopiston tohtorikouluun, mitä en oikein vieläkään ole ymmärtänyt. Ehkä tiesitkin tämän jo tuolta Instagramin ihmeellisestä maailmasta? Siellä tuotan myös aktiivisesti sisältöä sekä omalle että Tiedenaisten tilille. Sisällöntuotannosta on tullut tärkeä osa mun työtä ja tykkään siitä aivan tosi paljon. Olemme myös kirjoittaneet Tiedenaiset -kirjaa ja olen tehnyt erästä (erittäin pian julkaistavaa) projektia Valtti Trainingin kanssa. Keväällä ja kesällä pidin Ruokasuhde-workshoppeja sekä etäluentoja. Tekemistä on siis riittänyt.

Henkilökohtaisessa elämässä tapahtuu myös: Mini me aloitti päiväkodin, joten mä pääsin isommin töihin ja opintoihin kiinni. Arki on aina erilaista kuin vuosi tai pari sitten. Paljon tasapainoisempaa, monipuolisempaa ja innostavampaa. Nautin ihan tosi paljon arjesta, liikkumisesta, neulomisesta, ystävien näkemisestä, opiskelusta, uusien yritysjuttujen ideoinnista, lukemisesta, arkikokkailuista. Mä koen, että olen jotenkin löytänyt itseni uudelleen lapsen syntymän jälkeen. Mulla on enemmän omanlaiseni olo kuin moneen vuoteen ja se tuntuu hitsin hyvältä!

Huomasit varmaan, että ulkoasu on hieman muuttunut? Lisäksi poistin osan vanhoista teksteistä, koska koen, etteivät ne olleet turvallisia haavoittuvaisimmille lukijoille eivätkä heijastaneet tervettä ruokasuhdetta. Puhutaan siis suunnilleen kahdeksan vuoden takaisista teksteistä. Onneksi jotakin kasvua on tapahtunut enkä oikein tunnista itseäni vanhimmista teksteistä: Tunnen vähän myötätuntoa sitä pientä syömishäiriöstä toipuvaa Heidiä kohtaan. Uskon, että on tietysti tilaa kasvulle ja kehitykselle, mutta mielestäni tekstit eivät tarjonneet mitään hyvää, vaan ennemminkin saattoivat olla triggeröiviä. Piilotin myös lastani ja parisuhdettani koskevia postauksia, koska mitä enemmän seuraajakuntaa tulee, sitä rajatummin haluan heitä tuoda esiin.

Täällä tulee jatkossa olemaan myös enemmän kotisivumainen osio, josta löytyvät kootusti tarjoamani palvelut. Perus yrittäjälife. Edelleenkään en aio tehdä tästä mainossivustoa mutta ne palvelut ovat siellä nähtävissä, jos niistä vaikka olisi hyötyä sulle.

Mä haluaisin kysyä sinulta: Mistä haluaisit lukea? Mikä sua kiinnostaa juuri nyt? Mua kiinnostavat kovasti minimalismi, tyyli, ekologisuus, intuitiivinen syöminen ja liikunta, mielenterveys sekä tietysti ikisuosikkini syömisen psykologia. Nyt on hyvä hetki kysyä, jos kysytyttää!

One thought on “Kuulumisia tämän hetken arjesta ja ajatuksia blogin jatkosta

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: