Ystävänpäiväspesiaali – 10 faktaa parisuhteestamme

Ihanaa ystävänpäivää jokaiselle! On hienoa, että vuodessa on päivä, joka on omistettu ystäville ja rakkaille. Annetaan siis tänään (ja mielellään jokaisena muunakin päivänä) arvostusta ja ajatusta meille tärkeille ihmisille!

Ystävänpäivän kunniaksi listasin yhdessä mieheni kanssa 10 faktaa parisuhteestamme.  Mä henkilökohtaisesti rakastan ihmisten tarinoita parisuhteesta ja sen alkuvaiheista, joten niistäkin löytyy alta muutama nippelitieto!

Lankaamme aina hampaat yhdessä

Tässähän ei sinänsä ole mitään omituista, sillä menemme aina samaan aikaan nukkumaan. Hieman kummallista ehkä voi olla, että istumme aina sylikkäin vessanpöntöllä niitä hampaita langatessa. Jos asiaa mietit, niin kyllä, pöntön kansi on kiinni ja vaatteet on päällä.

Puhumme varsin usein toisillemme englantia

Jostain syystä olemme alusta asti jutelleet paljon englanniksi. Erityisesti vaikeista asioista on ollut jopa helpompi puhua vieraalla kielellä. Niklas myös käyttää työssään englannin kieltä paljon, joten se jää toisinaan työpäivän jälkeen päälle! Tämä on kohentanut kyllä kielitaitoa entisestään ja antanut ehkä hieman lisää varmuutta puhumiseen. Sitten kun sanat unohtuvat niin puhutaan humoristista finglishiä.

Meillä ei ole mitään ongelmaa olla vierekkäin hiljaa

Usein jompi kumpi havaitsee toisen tarpeen olla puhumatta. Silloin siis istumme sohvalla vierekkäin tai kainaloikkain ja annamme ajatusten juosta. Alusta asti toisen kanssa on ollut helppo olla myös hiljaa – kiusallinen hiljaisuus on tässä taloudessa tuntematon termi.

Kehuja ja kehitettävää 5:1

Uskomme vahvasti kehujen voimaan. Kuitenkin joskus tulee tarve sanoa myös kehityskohteista sille rakkaalle puolisolle. Kun arjessa kehuu riittävästi ja aidosti, myös tuo kritiikki tulee otettua vastaan avoimemmin mielin. Joskus on jostain tullut bongattua tuo suhde: 5 kehua 1 kehityskohdetta kohden.

Ensimmäinen kahdenkeskinen tapaamisemme oli verkkareissa termarikahvin äärellä

Tarkoituksena oli, että Niklas piipahtaa noin kymmeneksi minuutiksi ennen treeniään. Lopulta tuo 10min vähän venyi. Kävin kyllä välissä töissä ja kotiin palattuani Niklas tuli takaisin kyläilemään. Sen jälkeen olemmekin olleet yhdessä joka päivä ihan muutamia päiviä lukuun ottamatta.

Ystävänpäivä1

Niklas oli valmis harjoittelemaan tankotanssia viettääkseen aikaa minun kanssani

Hän taisi käydä kerran tai kaksi kokeilemassa. Olisi kyllä varmasti tullut hyväksi tankoilijaksi ajan myötä, sen verran hyvin luisti ensimmäisellä kerralla! Tosin taisi miestä enemmänkin houkuttaa ilmajoogakangas sekä seura, kuin itse tankotanssin opettelu.

Meillä on aina samaan aikaan nälkä. Ja pissahätä.

Olemme jotenkin onnistuneet synkronoimaan tarpeemme samanlaiseen rytmiin. Voisikin sanoa, että elämme avioliiton sijaan symbioosissa. Samanaikaisuus pätee muuten myös suunnitelmiin ja aikatauluihin: Olemme usein samaa mieltä koti-illoista, matkustamisista, salille lähdöstä ja illanvietoista.
Ainut miinuspuoli tässä tietysti on muodostuva vessajono ja toinen koputtelemassa oven takana.

Kun tapasimme, Niklaksella oli yli 30 lisäravinnepussia

Olin ehkä kevyesti järkyttynyt, mutta toisaalta ymmärsin meininkiä menneiden vuosien superfoodhullutuksieni jäljiltä. Nykyisin lisäravinteista on jäljellä enää kourallinen eli ne tutkitusti toimivat!

Ensitapaamisemme jälkeen tarinamme lähti liikkeelle, kun kehuin Niklaksen postaamaa lainausta Facebookissa

Tästä lähtivät liikkeelle kolmen päivän hullun pitkät Facebook-keskustelut elämästä, menneisyydestä, tulevaisuudesta, arvoista ja tavoitteista. Kaikki vaan klikkasi. Olin juuri itse Turussa tuon ajan ja palattuani kotiin olikin jo sen termarikahvin vuoro.

Meillä on selkeä työnjako kotihommissa

Niklas hoitaa kaiken ällöttävän, kuten tiskikoneen täyttämisen, roskisten viemiset ja putsaamiset sekä lattiakaivojen tyhjennykset. Minä taas hoidan puhtaat hommat eli pyykkäämisen, tiskikoneen tyhjennyksen ja yleisen järjestelyn. Kokkaamiset ja muut siivoamiset jaetaan jaksamisen ja ehtimisen mukaan!

Tuliko ylläreitä? Jos haluat kertoa faktoja omasta parisuhteestasi tai samaistumisen kohteita meidän tarinastamme, niin anna palaa! Kommenttiboksi odottaa täytettä 🙂

 

 

2 thoughts on “Ystävänpäiväspesiaali – 10 faktaa parisuhteestamme

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: