Mangorahka + mietteitä

Ihanaa perjantai-iltaa sinulle! Täällä suunnalla on hieman kiirettä pidellyt ja se valitettavasti heijastuu tällä hetkellä jonkin verran myös postaustahtiin. Mielelläni kirjoittaisin vaikka joka päivä, mutta se ei taida olla realistista tällä hetkellä. Tästä lisää postauksen loppupuolella. Halusin kuitenkin nopeasti tulla tipauttamaan tänne blogiin mun uuden välipalasuosikin!

En kehtaisi tätä edes kutsua reseptiksi, sillä kyse on vain kahden ainesosan sekoittamisesta keskenään. Semmoinen maailman helpoin välipalakombo! Joskus sitä kaipaa maitotuotteiden osalta juuri sitä helppoutta, että voi vaan napata ruokaa jääkaapista ja syödä. Tämä on vähintään yhtä helppo ja freesi vaihtoehto!

DSC_2668-01

Maidoton mangorahka. Uusi intohimoni kohde. Makuyhdistelmä tulee (yllättäen) jälleen sieltä nostalgisesta lapsuudesta: Sekoitimme mangopilttiä rahkaan ja lisäksi sekaan lensi ripaus sokeria. Se maistui aina todella hyvältä ja täyteläiseltä! Kun sitten tällaista samanlaista yhdistelmää alkoi tehdä mieli eilen, piti hetki mietiskellä korviketta perinteiselle rahkalle. Eipä sitä nykypäivänä kuitenkaan kauaa tarvitse miettiä, sillä vaihtoehtoisten tuotteiden valikoima on laaja.

DSC_2669-01

Yksinkertaisuudessaan välipala menee jotakuinkin näin: Puoli purkillista Alpron soijarahkaa + reilu desi Bonne mangososetta. Sekaisin ja ääntä kohti. Jos kuitenkin haluat tehdä välipalasta tosi herkun, lisää päälle kuivapaahdettuja ja suolattuja pähkinöitä! Suolaisen ja makean yhdistelmä = herkku vailla vertaansa.

Ja tosiaan valehtelematta söin tätä eilen kaksi kertaa iltapalaksi… sekä aamulla vielä aamupalaksi! Kolmella aterialla putkeen kyllästymättä, ei huono.

DSC_2671-01

Tosiaan vielä sananen arjesta tällä hetkellä. Elämässä on paljon meneillään tällä hetkellä, enkä ihan kaikesta voi vielä hiiskua sanaakaan. Which sucks, koska asioiden salaileminen ei ole yhtään mun kuppi teetä. Tulette kyllä kuulemaan asiasta enemmän myöhemmin, sen lupaan!
Kouluvuosi on pärähtänyt käyntiin ja ekaa esseetehtävää väännetään hiki hatussa. Mulla menee aina vähän niin, että jos kirjoitan paljon jotain muuta, ei ajatuksia irtoa enää niin paljon blogin puolelle. Tämäkin lienee kuitenkin harjoituksella korjattavissa.
Valmennukset pyörivät nyt flunssailun jälkeen normaalisti ja harjoitusohjelmien päivitykset osuvat juuri tähän parin viikon aikaikkunaan. Lisäksi olisi yhden luennon suunnittelua, reissu kotipuoleen Länsi-Suomeen sekä toinen koulutusviikonloppu Marin Sport  Performance 1 -koulutuksesta. Ja oishan se tietty kiva itse liikkua ja vaikka hengittääkin jossain välissä.

DSC_2670-01

Tämä kiireisempi vaihe kestää ehkä sinne lokakuun puolivälin tienoille eli ei onneksi sen pidemmälle! Toivon kovasti, että kestätte hieman rauhallisempaa postaustahtia siihen asti 🙂 Mitäs sun arkeen kuuluu tällä hetkellä? Maistahan toki tuota mangorahka + suolapähkinät komboa!

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.