Lomalla viimeinkin!

Tänään olisikin siis virallisesti viimeinen työpäivä puoleentoista viikkoon, whoopwhoop! Rakastan mun duunia, mutta kyllä ihminen tarvitsee myös lepoa, että jaksaa. Ei voi oikein antaa itsestään muille, jos ei saa myös levätä. Viimeksi olen tainnut lomailla jouluna pari päivää. Tämä pieni tauko tekee siis enemmän kuin terää!

Lomasta tekee tietysti erityisen ihanan meidän honeymoon-reissu Splittiin Kroatiaan. Aurinkoa, lämpöä, luontoa ja turkoosia vettä. Jokainen jolle olen tästä kertonut, tietää mitä odotan eniten: sitä turkoosia vettä. En ole koskaan nähnyt sellaista kuin kuvissa ja leffoissa – se on varmasti aivan upeaa!

Turkoosin veden lisäksi odotan rentoutunutta fiilistä, viikonpäivien ja kellon unohtamista sekä aikaa rakkaan kanssa. Tarkoituksena on kierrellä paljon paikallisissa luonnonpuistoissa, pyöräillä, sup-lautailla, treenailla aamuisin kehonpainolla, lukea kirjoja, maata biitsillä ja syödä hyvää ruokaa. Käydä tutkimassa vanhaa kaupunkia, museoita ja arkkitehtuuria. Elää hetki ilman aikatauluja ja velvoitteita.

DSC_1712

Vaikka itse olenkin lomalla läppärittömänä (I know, vitsi miten haastavaa, mutta myös ihanan vapauttavaa), päivittyy blogi tasaiseen tahtiin ajastettujen postausten muodossa. Älä siis säikähdä, jos en heti vastaa kommentteihin tai kommenttiasi ei heti julkaista, sillä en istu nenu kiinni ruudussa vähään aikaan! Käyn varmaan kyllä välillä kurkkimassa, että mitäs täällä blogimaailmassa tapahtuu.

Jos reissun seuraaminen kiinnostaa, niin laitahan seuraukseen Instagram-tilini @heidikkin! Se päivittyy todennäköisesti melko tiuhaan tahtiin, varsinkin instastoryn puolella!

Lomailetko sinä? Vai joko on lomat lomailtu? Mikä on ollut paras juttu kesässä? 🙂

2 thoughts on “Lomalla viimeinkin!

 1. Olen käynyt kerran Splitissä muutama vuosi sitten ja omasta mielestäni parasta oli vanhassa kaupungissa ja rantoja pitkin kävely sekä retki Krkan luontopuistoon. Turkoosia vettä löytyi kun vähän jaksoi etsiskellä, meidän majoituspaikkaa lähin “ranta” oli todella ruma betoninen, mutta kun käveli kilometrin pois päin, maisemat muuttui heti kivemmaksi 🙂
  Vinkki: Kannattaa ottaa jotkin uimakengät mukaan, koska merenpohjissa elelee merisiilejä

  Like

  1. Hei kiitos vinkeistä! Luin tämän kommentin kyllä ennen lomalle lähtöä, mutten kerinnyt vastata enää. Betonibunkkeriranta check… Ei ollut kovin miellyttävä 😀 Kauempaa löytyi sitten vaikka mitä ihanuuksia ❤ Me ei Krkan luonnonpuistossa käytykään, kun valittiin ennemmin se Plitvice Lakes. Molemmat varmasti upeita!
   Ja uimakengät tuli hommattua 😀

   Like

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: