Maailman ihanin päivä – Meidän hääjuhla

Vieläkään ei oikein meinaa löytyä sanoja kuvailemaan viime viikon ja viikonlopun tapahtumia. Jos yritän oikein kovasti, saan ehkä tiristettyä murto-osan juhlapäivän tunnelmasta ja onnesta sanojen muotoon. Päällimmäisenä on tunne, rakkaus! Varoituksen sana: Saatan käyttää tekstissä noin tuhat kertaa sanaa ihana.

Aamu alkoi aikaisella herätyksellä sekä nopealla 15min aamutreenillä. Vähän verta kiertämään ja keuhkoille töitä, niin on loppupäivän entistä parempi fiilis! Meille oli katettu yllätykseksi mansikoita ja Fresitaa aamiaiselle ihanan kortin sekä sydäntarjottimen kera. Herkkumansikoita olikin ihana nautiskella ennen pulahtamista viileään järveen. Tehokas, mutta kuitenkin rauhallinen startti tulevalle ihanalle päivälle.

Hääkukat

Juhlat pidettiin Niklaksen isän luona Hyvinkään ja Nurmijärven rajamailla. Ympäristö oli mielettömän kaunis jo itsessään, eikä erityisen suuria koristeluja kaivattu. Kaunis piha moninaisine kukkasineen, upea järvimaisema sekä hellivä aurinko olivat kyllä ihan napakymppi yhdistelmä!

Tähän kun vielä lisättiin iso kourallinen hymyileviä sukulaisia ja ystäviä, oli lopputulos aika mykistävä.

Hääparin siunaamisen jälkeen nautimme mansikkaskumpalla onnittelumaljat  kevyessä kesätuulessa liehuvan lipun alla. Kilistelyä, hymyjä, ilonkyyneleitä.

Hääruoka1

Ruoka oli aivan mieletön elämys. Niin paljon toisiinsa täydellisesti sopivia makuja, koostumuksia ja ainesosia. Lemppareikseni valikoituivat romescokastike, salvialla maustetut kasvikset ja nyhtökaura, sekä maukkaat tryffeliöljyllä sivellyt juurekset ja dijon-aioli.

Jälkkäri. Herkullinen monikerroksinen raakakakku-unelma. Pohja oli mantelinen ja makea, espressolla kostutettu ja mureneva. Päällä tuhti ja täyteläinen tumma suklaa. Seuraavana oli vuorossa tiramisukerros: Pehmeää kahvinmakuista ja pähkinäistä, suussa sulavaa ihanuutta. Päällimmäisenä oli koko herkun raikastava vadelmainen kerros. Yksi kakkupala näytti viattomalta ja suht pieneltä, mutta sen jälkeen olikin täysi olo iltaan asti. Täyttä tavaraa siis.

DSC_1751

Häätanssin tanssimme terassilla lasten puhaltaessa saippuakuplia. Taustalla soi tunteellinen Mestaripiirros Egotripin tulkitsemana. Unohdin täysin muiden ihmisten läsnäolon, sillä lumouduin niin rakkaani läsnäolosta. Tuntui, kuin olisi ollut vain me ja musiikki. Silmät kyyneleissä tanssimme tuon pariminuuttisen, onnellisina ja täysin elossa.

Häät_saippukuplat

Saimme kuulla upeita puheita, elämänohjeita ja onnentoivotuksia. Niklaksen serkut sekä toisen serkun poikaystävä myös vetivät muutamat biisit puheiden lomassa. Erityisesti mieltä lämmitti itse tehty remix biisi, jossa oli sekoiteltu monia erilaisia rakkaudesta kertovia kappaleita, tietysti hieman omin sanoin tuunailtuna. Ohessa ihanan humoristinen säe Hän- kappaleen muokatusta versiosta.

Hän, sai mut uskomaan
Hän, sai mut bodaamaan,
Hän, saimme life-coach elämän.

Hän, taas kasvisruuan laittaa,
Hän, sen instagramiin päivitän,
ja luonani on, Hän.

Meidän uusi teemabiisi, hahah! Meillä oli yhdellä pöydällä vieraskirja juhlijoiden terveisiä ja elämänohjeita varten. Samalta pöydältä sai myös napata mukaansa kiitoskortin sekä hääsuklaan pienessä söpössä rasiassa. Saimme ihanaa iltalukemista korteista, onnentoivotuksia ja ilonaiheita. Fiilistelimme hyvää oloa saunan ja uinnin jälkeen.

Häätanssi1

Olo oli koko päivän ihanan rauhallinen, kaikesta menneiden päivien kiireestä huolimatta. Ei ollut stressiä, ei huolta. Päivä oli niin täydellinen kuin vain voi olla. Tunnelma oli rento ja huoleton, juuri sellainen kuin olimme toivoneetkin.

Olimme niin kiitollisia ja yllättyneitä, miten paljon ihmiset meitä muistivatkaan upeilla lahjoilla ja korteilla. Läsnäololla, naurulla ja hyvillä muistoilla. Päivä oli ikimuistoinen ja onnellisuus ihan ylitsepursuavaa. Olisin ollut tyytyväinen ihan vaikka piknikvilttiin ja näihin ihmisiin, mutta yhdessä saimme juhlasta vielä jotain paljon upeampaa. Kiitos jokaiselle juhlaan osallistuneelle ja valmisteluissa auttaneille. Te teitte meidän päivän <3

Me alamme valmistautua honeymoonille, mikä tarkoittaa 10 päivää Kroatian auringon alla, turkoosien vesien äärellä. Se tarkoittaa myös paria ympäripyöreää työpäivää, lääkärikäyntejä ja kahta rokotetta. Voisinkin siis kantaa kaikki häälahjarahat suoraan apteekkiin, eiku….

Rakkauden täyteistä viikkoa sinulle!

 

 

5 thoughts on “Maailman ihanin päivä – Meidän hääjuhla

  1. Löysin blogisi vähän aikaan sitten ja olen viime päivinä ahminut kaikki tekstisi. Kiitos ihanasta blogista ja mielenkiintoisista teksteistä. Laitoin blogisi jo seurantaan, jotten missaa yhtään tekstiä. Ihana tämä teksti! Oletko itse tehnyt tuon upean kakun, olisiko siihen mahdollista saada reseptiä? Ihana hääkakku.

    1. Voi vitsit! Kiitos aivan huikean ihanasta kommentista <3 🙂 tervetuloa seurailemaan!
      Valitettavasti (tai noh onneksi hääkiireiden alla) en tehnyt kakkua itse. Nämä tilattiin Pure Herolta (Turussa samalla nimellä, Helsingissä Paulig Kulmassa). Ihan vastaavaa kakkua ei suoraan ole myynnissä, sillä pohja oli tirawmisu -kakusta, samoin espresson makuinen kerros. Suklaa taas oli mansikka-suklaakakusta ja vadelmakerros kakkumestarin soveltama 😀
      Oli kyllä paras hääkakku! Meillä on tosin sitä vieläkin pakastimessa…

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.