Tiesitkö tämän minusta?

Mielestäni on aina ollut hauska lukea muiden postauksia, joissa kerrotaan vain pieniä faktoja itsestä. Mistä tykkää, mistä ei tykkää, omia ominaisuuksia, vikoja ja ajatuksia. Mielestäni niistä saa ihanasti kuvan, että millaisen henkilön juttuja sitä lukeekaan ja pystyy ihan eri tavalla samaistumaan. Tai ehkä olen sen verran kyylä (ramdom knoppi numero 1!), että nautin tällaisten pienten informaatiopläjäysten lukemisesta?

Tiesitkö, että…

…uppoudun usein niin ajatuksiini, etten kuule kun minulle puhutaan.

…soitan usein sen hetkisiä lempparibiisejä niin kauan, että ne alkavat jo tursuta korvista.

…olen tosi säästäväinen esimerkiksi vaatteiden suhteen, enkä malttaisi ostaa uusia sukkia rikkinäisten tilalle, mutta käyn silti säännöllisesti hieronnassa #priorities

…en tykkää kuumasta enkä kylmästä. Sellainen sopiva on hyvä!

…olen allerginen suurinpiirteinen kaikille eläimille ja noin miljoonalle ruoka-aineelle.

…minun on usein todella vaikea rentoutua ja saatankin yötä pitkin pyöritellä päässäni ajatuksia ja ideoita.

…en oikeastaan osaa juurikaan meikata tai laittaa hiuksia. Ylä-asteella tein niin jokaikinen aamu, mutta niin ne taidot ruostuu!

…mun mielestä maailman paras raakasuklaa on Leaderin minttusuklaa.

…uskon kohtuuteen ja tasapainoon treenissä, ravinnossa, hyvinvoinnissa ja elämässä ylipäänsä. Ääripäissä on vietetty riittävästi aikaa, en halua palata enää sinne.

…tykkään älyttömästi istuskella kahviloissa ja katsella ihmisiä! Pelkästään jo se fiilis minkä siitä saa, riittää hyvittämään kalliin kahvikupposen hinnan.

…en oikeastaan tykkää nukkumisesta. Olisi huippua, jos voisin elää nukkumatta ja aloittaa aina vaan uuden päivän seuraavan jälkeen. Tämä tietysti sillä edellytyksenä, että pysyisi levänneenä ja hyvinvoivana!

…hyvinvointi ja terveys ovat itselleni erittäin tärkeitä arvoja.

…en osaa nukkua ilman aviomiestäni! Jos joudumme reissujen vuoksi majailemaan eri paikoissa, on melkein satavarmaa, etten nuku paria tuntia enempää.

…rakastan korkkarien ulkomuotoa, mutta käytännöllisyyden ja mukavuuden vuoksi tennarit ovat se jokapäiväinen valinta.

…haaveilen kirjan kirjoittamisesta!

…lemppariruokani on MEGAiso salaatti, missä on kaikkia lempparijuttujani. Ainakin avokadoa, tuoreita yrttejä ja marjoja, rapsakaksi paahdettuja siemeniä ja pähkinöitä, marinoituja palkokasveja, punajuurihummusta ja paahdettuja kasviksia.

…pidän unta, lepoa ja stressinpurkua treeniä tärkeämpänä. Mielestäni on fiksumpaa tehdä treenit levänneenä, eikä kuormittaa lisää jo uupunutta kroppaa.

…olen sairastanut paljon elämässäni, mutta koen silti olevani terve ja oppineeni hurjan paljon.

…en ole koskaan valmis. Pyrin kehittämään itseäni jatkuvasti!

…olen myös toipuva perfektionisti ja suorittajatyyppi. Sen vuoksi yritän tällä hetkellä olla asettamatta itselleni tiukkoja tavoitteita tai tarkkoja aikatauluja. Asiat kyllä tapahtuvat ja menevät riittävän hyvin ilman obsessointiakin.

…olen maailman sotkuisin ihminen! Eikä siinä vielä kaikki, en itsekään tykkää siitä sekamelskasta minkä saan aikaan. Jotenkin tuntuu vain mahdottomalta pitää asuinympäristö siistinä!

…inhoan tiskaamista. Jos on jokin asia, jota oikeasti inhoan isolla iillä, niin se on tiskit. Varsinkin sellaiset pitkään laukussa muhineet eväsrasiat. Yhh.

…olen tällä hetkellä todella onnellinen ja odotan innoissani tulevaa!

Lisää randomfaktoja löydät videolta!

Jos millään kerkeät, niin heitäppä pari faktaa itsestäsi! Ois hirveän hauskaa kuulla 🙂 #kyylälife

~Heidi K.

10 thoughts on “Tiesitkö tämän minusta?

 1. Mä voin kertoa itsestäni sen, että mua ärsyttää, että tuotteita, jotka sisältää kypsennettynä raaka- aineita, markkinoidaan raakaruokana… Tossa Leaderin minttusuklaassa on nimittäin ruokosokeria. Jossain toisessa “raakasuklaapatukassa” (kinuski tms) on jopa maitoa 😂 Mut kiitos kivasta postauksessa!

  Like

  1. Niiin no onhan se vähän harhaanjohtavaa mainontaa tottakai! Mutta onneksi en ole niin tarkka 😉 tärkeintähän siinä lienee, että se kaakao ei ole kuumennettu?
   Kiitos itsellesi kommentista!

   Like

 2. Sä tiedät ku mä olen, mutta avaan mielelläni itteeni vähän lisää. 😉 Oon huomannu että meillä on suorastaan hämmentävän paljon yhteistä…

  Ekaks asioita joista pidän tai oikeestaan rakastan! Mullakin on yleensä nää ääripäät vahvasti vallalla. 1. Kahvi, “musta kulta” jota ilman ei mun aamu starttaa!(tietysti kasvimaidon kera..<3)
  2. Treeni, mun sydän alko sykkiä saliharrastukselle kun muutama vuosi sitten vahvistin kuntoa intti varten. Muukin liikunta on ihanaa, erityisesti rullaluistelu ja pyöräily! Niissä kiehtoo vauhti ja se vapauden tunne, kun saa vaan viilettää katua pitkin ilman tarkkaa päämäärää… 3. Kuvataide, erityisesti maalaaminen ;). Saatan uppoutua tuntikausiksi jonkun taulun kimppuun enkä silloin tajua mua ympäröivästä maailmasta mitään! 4. Luonto ja eläimet. Haluaisin joskus lähteä Lappiin vaeltamaan, ja rakastan heräämistä raikkaaseen metsän aamuun! Oon myös äärettömän eläinrakas tyyppi ja oma koira mulla totta kai on !<3 Haluaisin paijata ja rapsutella jokaista vastaan tulevaa karvapalloa ja niitä karvattomiakin… Paljon muutakin löytyis mut nää tuli ekana mieleen.

  Asioita, joista en pidä: 1. Atooppinen ihoni…murr! Olis kiva jos en joka ikinen talvi näyttäis dalmatialaiselta ihottumalaikkuineni 😉 Käyn myös loputonta taistelua mun käsien ihon kanssa, aina on joku kohta auki/vereslihalla ja mikään rasva ei auta kun hetken… :/ 2. Pinaattikeitto, tätä ruokaa en saa kurkusta alas millään ilveellä. EN MILLÄÄN! 3. Oman "läävän" siivoaminen on tosi TYLSÄÄ ja keksin yleensä kaikkea muuta tekemtekemistä välttääkseni tän ikävähkön velvollisuuden. Oonkin aina ajatellu että fiksut siivoo, mutta nerot hallitsee kaaoksen!

  Sitten pari outoa juttua: 1.Puhun usein itekseni, myös julkisilla paikoilla 🙂 . 2. Mua on luultu useemmin pojaksi, kuin kehuttu kauniiksi tytöksi/naiseksi! (Oon aina ollu tosi poikamainen mutta silti… eih…). 3. En osaa meikata.. mutta en kyllä meikkaisi vaikka osaisin, luonnollisuus kunniaan! 4. En ole koskaan seurustellut, mutta kyllä se oma rakas vielä joskus löytyy… 🙂

  Kokonaisuutena oon iloinen, seikkailunhaluinen, avoin kaikelle uudelle. Mä rakastan muiden auttamista ja ilahduttamista. Yks parhaista tunteista on se, joka tulee aina kun teen jonkun toisen iloiseksi/ onnelliseksi!

  Vaikka oonkin kasvanu ns. pihan varjoisalla puolella ja mut on varustettu aika rankalla menneisyydellä, jonka seurauksia käyn edelleen läpi, nään silti tulevaisuuden tosi valoisana, koska mulla on ympärillä ihmisiä, jotka tukee mua ja uskoo muhun… Kiitos siitä!!! 🙂
  ~Suurisydäminen likka savosta

  Liked by 1 person

  1. Heippahei! Heheh, kyllähän minä tiedän, kuka sieltä kirjoittelee 🙂 Kiitos, että jaksoit kommentoida!

   Ensinnäkin, siivoaminen… Not my thing at all 😀 Mäkin keksin kaikkea muuta sijaistekemistä, jotka ovat TOSI TÄRKEITÄ. Kuten sukkalaatikon järjestely, verhojen silittäminen, kynsien lakkaaminen… tms 😀

   Meikkaaminen, kuka jaksaa? 😀

   Muiden auttaminen on parasta! PARASTA! Siksi teenkin sitä duunia, mitä teen tällä hetkellä 🙂 Sä ainakin osaat ilahduttaa kaikilla hienoilla taideteoksilla!

   Sun asenne on ihan huikea! Mahtavaa, että olet valinnut nähdä elämän valoisat puolet niiden nurjien sijaan. Siitä on hyvä ponnistaa eteenpäin! 🙂

   Kiitos sinulle kommentista!

   Like

  1. Laitan tähän alle nyt aikaisemmat kommenttini uudestaan, koska ilmeisesti se ei perile tullut..?

   “Heippa! Olen pidempi aikainen hiljainen lukijasi. Muutaman kerran olen kommenttia ollut jättämässä, mutta koska kommentointi vaatii sisäänkirjauksen, enkä ole tunnuksiani muistanut, on kommenttini hävinnyt ja aikataulujen vuoksi aikaa ei ole ollut kirjoittaa uudestaan vähän pidempää kommenttia.. Nyt kuitenkin ajattelin hyödyntää aikaisempien virheideni opit ja toivottavasti viesti tulee perille 🙂

   Olen tosiaan lukenut blogiasi My cup of coffee-blogin ajoista ja silloin jo tuli hyödynnettyä paljon esimerkiksi reseptejäsi. Voi sitä ilon määrää kun nyt loppukeväästä löysin tämän uuden blogisi, sillä en tiennyt että olit perustanut uuden toisella pohjalla. Tuli samanpäivän aikana luettua kaikkia postauksesi läpi! Omistan itse myös vähän herkemmän mahan, jolla reagoin kaikkeen elämässäni tapahtuviin asioihin. Siksi omat kokemuksesi (esim. ihmiskokeet ja raaka-aine testailut) antavat hurjasti vinkkejä, vaikka minulla ei mitään maha/suolistosairautta ole.

   Tähän postaukseen liittyen voin allekirjoittaa lähes kaikki faktat, jotka kerroit itsestäsi. Yksi merkittävä ero kuitenkin löytyy ja se on tuo kilpaileminen. Olen kilpailuhenkinen ja urheilen omassa lajissani tavoitteellisesti. Totta kai kun en ammatikseni urheile, teen sitä hyvinvointi edellä ja itseäni varten, mutta valehtelisin jos väittäisin ettei kuvioissa ole mukana kilpailua muiden kanssa. Itse kuitenkin pidän siitä ja sillä tavalla pystyn saamaan itsestäni enemmän irti, vaikka se luokin välillä omat (negatiivisetkin) paineensa. Kuitenkin ihan vapaaehtoisesti sitä toteutan ja pakkohan siitä on tykätä kun niin paljon käyttää oman elämänsä tunteja siihen. Parasta on kuitenkin se kehitys minkä näkee itsessään, sekä myöskin se yhteisöllisyys samanhenkisten ihmisten kanssa. Vaikka treenaankin pääsääntöisesti yksilölajissa, on ne treenikaverit kuitenkin niin tärkeässä roolissa, ja huippua on jos töiden ja muiden menojen vuoksi pääsee yhdessä treenaamaan heidän kanssaan!

   Ihana huomata että “mummoilua” on liikenteessä! Olen itse pari vuotta perässä tuleva mummo 😀 Ikäsi tuli yllätyksenä, sillä vaikutat mielestäni vanhemmalta, positiivisella tavalla 🙂 Toisaalta olen huomannut, että lähes aina ikäveikkaukset menevät ihan pieleen, joten niitä on kyllä turha arvuutella 😀

   Pidän suuresti tuottamastasi sisällöstä, oli se sitten tekstin tai videon muodossa. Eniten kiinnostavat juurikin nuo “ihmiskokeet” ja esim reseptivinkit. Blogisi ansiosta olen löytänyt uusia raaka-aineita ruokavaliooni (esim hirssi ja herneproteiinirouhe) joista olen hyvin kiitollinen!

   Mukavaa kesää! =) “

   Liked by 1 person

   1. Moikkamoi J! Nyt löysi kommentti perille, hienoa että olet löytänyt takaisin blogin pariin ja kommentoimaankin! 🙂 ensinnäkin kiitos sinulle ihan hurjasti ihanasta viestistä ❤ ihan pakahdun ilosta, jos voin vähääkään auttaa omilla kokemuksillani!

    Hauska huomata, että samaistuit jakamiini faktoihin! Kilpailuhenkisyydessä ei ole mitään väärää, mielestäni on superhienoa, että joillakin on sellainen draivi kilpailla. Itseltäni se on vain jäänyt puuttumaan jostain kumman syystä 😀 taidan käydä kovinta kilpailua itseni kanssa… Missä lajissa kilpailet? 🙂 ihanaa, että menet hyvinvointi ja terveys etusijalla eteenpäin kilpailuissakin!

    Heheh, ihana mummokaveri! Et taida edes olla ainut, joka yllättyy iästäni, jo 18-vuotiaana sain kuulla, että vaikutan vanhemmalta. Kaikki aina yllättyvät miten "nuori" olen. Noh, kai se on ihan positiivista 😀

    Kiitos että jaksoit nähdä vaivaa ja kirjoittaa kommentin! ❤ Pidän samaa linjaa siis jatkossakin, ihmiskokeita, reseptejä, uusia raaka-aineita ja sopivassa suhteessa höpinää 🙂

    Mukavaa ja ilon täyteistä kesää! 🙂

    Like

   1. Hyvä, että vastaus tuli perille 😀 En oikein tuohon ylempään kommenttiin osannut vastata mutta tosiaan crossfitin parissa tulee vietettyä useasti aikaa 🙂 ja ihana kuulla että sama tyyli jatkuu jatkossa, kuten se on jatkunukkin jos uusia postauksia katselee 🙂 tykkään!

    Liked by 1 person

   2. Uuu! Crossfit on kyllä kova laji, hatunnosto sinulle! 🙂
    Mulla oli hetken aikaa se oma tyyli hukassa, oli niin hurjasti kiirettä ja otin jotain hönttejä paineita. Nyt alkaa kuitenkin se oma tatsi löytyä jälleen! Olen superiloinen jos se välittyy sinne asti! ❤

    Like

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: