Jännän äärellä – ensimmäinen videoblogi!

Otsikossahan se tulikin ytimekkäästi! Olen tehnyt uuden aluevaltauksen ja ryhtynyt tekemään videoita. Suorastaan tärisen innostuksesta ja jännityksestä tällä hetkellä!

Varsinaisen videon voit muuten käydä tsekkaamassa tekstin lopusta! Tähän postaukseen ajattelin koota enemmänkin tuntemuksia tuon videon kuvaamisesta.
Tunteethan vaihtelivat aika laidasta laitaan. En tiedä olenko koskaan kertonut teille, mutta pelkään videolla olemista ja erityisesti puhumista aivan älyttömästi. Jopa niin paljon, että meinasin saada paniikkikohtauksen erään koulutehtävän yhteydessä. Not good.

En erityisemmin tykkää siitä, että jokin seikka rajoittaa tai estää minua tekemästä asioita, joita kovasti haluaisin tehdä. Sen vuoksi päätin yrittää kuvata ensimmäisen videoni. Alku oli erittäin haastavaa, aloittaminen usein on. En oikein tiennyt mitä sanoisin ja kameralle tallentuikin varmaan tunnin tai puolentoista verran epämääräistä naurua, kikatusta ja epäluonnollisen kuuloisia moikkauksia.

Pikkuhiljaa kuitenkin se kameran edessä oleminen alkoi tuntua luonnollisemmalta, ainakin jossakin määrin. Eniten jännitti olla ja puhua kameralle treenaajien täyttämällä salilla! Siitäkin selvisin ja se jos mikä on voimaannuttava tunne: Kun tekee jotain haastavaa ja pelottavaa, selvittää sen ja jopa päätyy nauttimaan siitä.

Totta tosiaan, aloin jopa nauttia kameralle juttelusta ihan ensimmäisellä kerralla. Se on mulle jo aika iso juttu! Varsinainen videon editointi vasta hauskaa puuhaa olikin. Ensinnäkin sitä nauruhässäkkää sisältävää materiaalia ei voinut olla katsomatta nauraen. Lisäksi se itse tekeminen olikin tosi kivaa! Tykkäsin videopätkien sommittelusta ja koko homman luovuudesta ihan superisti. I’m officially hooked!

Nyt päästän sut katsomaan, että mitä oot itse mieltä! Lämmittäisi mun sydäntä kovasti, jos kertoisit mielipiteesi, antaisit kehitysehdotuksia ja toiveita tulevia videoita varten. Tästä on hyvä jatkaa!

6 thoughts on “Jännän äärellä – ensimmäinen videoblogi!

 1. Tykkäsin tosi paljon! Sulla on miellyttävä ääni ja nää My day -videot kivoja seurata kun niissä tapahtuu kaikenlaista 🙂 Leipomis/kokkausvideot ja treenivideot vois kanssa olla mielenkiintoisia.
  Ja jotain rakentavaa; se metsä-/ulkoilukohtaus oli vähän liian pitkä, sitä olisi voinut leikata lyhyemmäksi, mutta muuten oli kohtaukset just hyvän pituisia!

  Liked by 1 person

  1. Hei kiitos tosi paljon! Heheh, tiesin oikeastaan, että se metsäretki oli aika pitkä, tykkään vaan niin kovasti metsistä 😅 tästä on hyvä viisastua!
   Kokkaus/leipomisvideoita varmasti pukkaa, samoin treenijuttuja. Seuraava video on jo ideoituna 😊
   Kiitos kun kommentoit!

   Like

 2. Vitsiläinen miten ihana yllätys oli! ❤ IG:n storyssa pikkasen jotain pientä vinkkiä näytitkin.. mutta että se olikin nääääin huikee juttu, ni wau! 🙂 Olet tosi inspiroiva kyllä! Kyllä varmasti alkuun jänskättää eka oma video, mutta hienosti se meni 🙂 Jostainhan se on aloitettava ja nyt on sekin muuri kaadettu 😉 Itse henk.kohtaisesti tykkään tosi paljon näistä MyDay jutuista 🙂 Mutta hmm..ideoita uusiin videoihin niin …: kokkausohjeita (esim. noihin sun herkullisen näköisiin pyöryköihin ja muita kasvispainotteisia ruokaohjeita), toki aina treenivideot kiinnostaa, kauppareissu (mitä ostat kaupasta).. nämä nyt tuli tässä alkuun mieleen mutta varmasti sitten kun tulee jotain, niin kyllä ilmoittelen ;D Mukavaa sunnuntaita!

  Liked by 1 person

  1. Vauuuu, kiitos kommentista! Oon ihan häkeltynyt…You made my day 🙂 just tuon tyylisiä on tulossa, kunhan saan tän kevään viimeisen koulutyön alta pois.
   Hahah jatka vaan ideointia, kaikki vinkit otetaan vastaan! Huippua alkuviikkoa ❤

   Like

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: