Tämän hetken lempparitreeni!

Moikkamoi ja energistä tiistaita! Ajattelin tänään tulla jakamaan mun tämän hetkisen lempparitreenin. Se on juuri sopivan rankka, mutta ei kuitenkaan ihan överi vedettäväksi aamuisin. Herättelee kropan päivään, hengästyttää ja samalla saa kivan annoksen raikasta ilmaa! Syke nousee, kunto kasvaa ja jalat saavat mukavan hapotuksen.

Homma on aika yksinkertainen. Ensin karistetaan unenpöpperöt silmistä kävelemällä reippaasti 5-10 minuuttia riippuen unisuuden tasosta. Tämän jälkeen nostetaan hiukan vauhtia eli hölkkäillään 10-20min. Sitten seuraa kovin = paras osuus. Spurtit portaissa! Oman jaksamisen mukaan 5-10 kertaa juosten ylös tikaten jokaiselle portaalle, kävellen alas ja parin sekunnin huilaus. Sitten vaan uusi veto ylös! Nuo portaat ovat siis melko lyhyet, yhteen vetoon palautteluineen menee noin minuutti. Itseään voi siis motivoida laskemalla vetoja ja kuluvia minuutteja. Enää kaksi minuuttia, jaksan kyllä!

Kaikkien vetojen jälkeen voit onnitella itseäsi hyvästä suorituksesta, hengitellä syvään, kävellä reippaasti kotiin ja tehdä pienet venyttelyt! Kaiken kaikkiaan tuollaiseen settiin kuluu aikaa noin 25-45min, kun laskee loppuverryttelyksi vielä 5 minuutin kävelyn. 

Eli kertauksena:
5-10min kävely
10-20min hölkkä
5-10 porrasspurttia
5min kävely
Loppuvenyt

En kyllä keksi parempaa starttia päivälle! Kuka lähtee testaamaan? 🙂

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: