Vapaa työrytmi, treeniä ja laatuaikaa – Uusi päivärutiini

Terveisiä aurinkoisesta Helsingistä! Olemme jälleen yhdisteltyllä työ&lomareissulla täällä etelässä. Istuskelen parhaillaan kahvilassa kahvin kera kirjoittelemassa teille. Täytyy kyllä sanoa, että Helsinki on erittäin mielenkiintoinen kaupunki. Samaan paikkaan mahtuu monenlaisia ihmisiä, yrityksiä, kauppoja, asuinympäristöjä, luontoa ja  erilaisia tunnelmia. Hetki minulla menee aina totutellessa tällaiseen vilskeeseen, sillä aistiärsykkeitä on valtavasti joka puolella. Pienen sopeutusmisjakson jälkeen homma kuitenkin alkaa luistaa ja uteliaisuus kasvaa. Pääsen siis taas toteuttamaan yhtä lemppari harrastuksistani, eli ihmisten tarkkailua. Joku voisi sitä tietysti kyyläämiseksikin kutsua.Mä rakastan rutiineja. Reissuilla ne tietysti vähän aina rikkoutuvat, mutta pääpiirteittän säilyvät samana missä tahansa olemme. Mitään tarkkaa tai rajoittavaa aikataulua ei tällä hetkellä ole, vaan joustoa löytyy suuntaan jos toiseen. Kuitenkin säännöllisyydestä tykkäävänä ihmisenä tulee tehtyä pitkälti samoja juttuja joka päivä. Päivä kulkee tällä hetkellä suunnilleen tällaisella kaavalla.

Aamuherätys ilman kelloa 6.oo – 7.oo

Virkistävä aamusmoothie kahvin kanssa – Aamupala numero uno. Kevyttä herkkua ihanien marjojen, hedelmien ja vihreiden muodossa.

Aamutreeni omalla parvekkeella tai ulkona yhdessä murun kanssa – Ihan superkiva vaihtoehto näin kesällä! Päivä lähtee myös hyvin käyntiin kun hikoilee hetken heti aamulla.

Toinen aamupala eli päivän puurohetki – Eli se paras hetki! Ihan luksusta nauttia kaksi aamupalaa <3

Töitä kotosalla tai ohjauksia – Vaihdellen asiakkaiden aikataulujen mukaan. Kivaa kun on pientä vaihtelua eikä vain monotonista työtä!

Yhteinen lounas kotikeittiössä – Yleensä jotain nopeaa mutta terveellisen ravitsevaa syötävää, joka antaa energiaa töiden tekoon!

Töitä kotona, tapaamisia tai ohjauksia. Samaan tapaan kuin aamupäivällä, vaihdellen.

Aikainen päivällinen – Yleensä lounaan jämät!

Töitä kotona tai tapaamisia – Tässä välissä voi olla myös ystävien kanssa hengailua tai rentoilua ihan päivästä riippuen.

Yhteistä laatuaikaa loppuilta – Usein lueskelua, kävelyä, venyttelyä tai kehittävää katseltavaa läppäriltä.

Tältä näyttävät meidän päivämme tällä hetkellä. Tykkään ihan älyttömästi! Miltä sun tyypillinen päivä näyttää? 🙂

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.