Terveellinen tiikerijäätelö

Kuinka monen lempparijäätelö on raikkaanmakea tiikerijätski? Tassut ylös hep!
Mulle on tässä aurinkoisten päivien myötä tullut ihmeellinen himo jätskiin. Tämä tietysti lienee ihan normaalia ilmojen lämmetessä, mutta tosiaan yleensä ajatus jäätelöstä ei juuri houkuta. Olen sen verran monta kertaa saanut masuni kipeäksi, että jäätelöön yhdistyvät mielikuvat ovat naminamielämysten sijaan lähinnä vatsakramppeja ja vessassa istumista. Ja hei, silloin kun olen halunnut syödä jätskiä, on valintani yleensä kohdistunut yllättäen johonkin överisuklaakinuskipähkinäkeksitaikinasuperduper-herkkuun. Kuka nyt haluaisi semmoista semiherkkua?

Noh, ilmeisesti minä. Tämä tikrujätski oli juuri sopivan makea, mutta kuitenkin virkistävän kirpeä. Ehkä tiikerijäätelön kestosuosikkiuden taustalla piilee juuri tuo yhdistelmä? Olotila jäätelön jälkeen on kylläinen, makeanmieliteot on taltutettu ja samalla ravittu kehoa monilla hyvää tekevillä raaka-aineilla. Eikä jätski sisällä mitään ylimääräistä: Ihanan pehmeä ja viilentävä välipalavaihtoehto, ilman vatsakipua!

Tikrujätski kahdelle
1 appelsiinin mehu
2rkl kookoskermaa
1,5 annosta kananmuna- tai heraproteiinia
400g pakastemangoa
koristeluun pari siivua banaania ja kookosmaitoa 
Purista appelsiinista mehu.
Lisää joukkoon pari ruokalusikallista kookoskermaa
sekä valitsemasi proteiinilisä.
Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella.
Lisää joukkoon kohmeiset mangopalat.
Survo tasaiseksi.
Tarjoa heti viipaloidun banaanin ja kookosmaitolorauksen kanssa!
 
Ja hei, en nyt sano etteikö voisi syödä myös sitä oikeaa jätskiä. Tottakai voi! Tämmöiselle masuvammaiselle ihmiselle nämä terveysherkut ovat kuitenkin ihan pelastus, kun voi itselle sopivista ruoka-aineista saada aikaan saman makuelämyksen!
Mikä on muuten sun lempparijäde? 🙂

2 thoughts on “Terveellinen tiikerijäätelö

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.