Perjantain positiiviset

Raikas sade, joka vie siitepölyn ja kaiken muun skeidan ilmasta. Ulkona on taas helppo hengittää! Sateessa on myös yllättävän kiva kävellä ja pyöräillä, kunhan ei tule kylmä. Pukeutumiskysymys siis.

Superhikinen salitreeni. Salilla oli niin kuumaa ja kosteaa, että viiden minuutin alkulämppäilyn jälkeen ihan valuin hikeä. Puhumattakaan sitten olkapää-hauis-ojentaja-core kiertoharjoittelutreenin jälkeen… Ihanaa!

Jälkkäriksi nautittu piparkakkulatte. Tummapaahtoisten kahvipurujen joukkoon ripaus piparkakkumaustetta + reippaasti vaahdotettua kauramaitoa = perfection in a mug ❤ 

Saan kohta miehen takaisin kotiin. Enää kaksi kokonaista päivää ja vähän päälle. Täytyy koettaa ajatella, että se on tosi vähän. Ja buukata paljon oheistekemistä viikonlopulle, ettei ehdi ajatella liikaa!

Kesäpartyt! Ystäväni muuttaa Jyväskylään, joten tämä alkaa olla viimeisiä mahdollisuuksia nähdä vähään aikaan. Ihmisten näkemisen lisäksi on tietysti kiva välillä vähän laittautua! Viime aikoina pukukoodi on noudattanut vähän liiaksi trikoot-toppi-yövaatteet -kaavaa. Jee, kauluspaita ja huulipunaa!

Suomalaiset mansikat. Parasta ikinä koskaan milloinkaan. Kotiutin toissapäivänä torilta litran ihania avomaan mansikoita, jotka osoittautuivat mitä makeimmiksi mollukoiksi. Voisin käydä tänään ostamassa toisenkin litran, nam!

Vapaus. Tykkään ihan äärettömästi mun nykyisistä päivistä. Ne kun voin järjestää miten haluan. Tietyt jutut täytyy tehdä, mutta voin asetella ne sopiviin pätkiin (lähes) mihin tahansa kellon aikaan. Tuntuu ihan luksukselta, kun voi aloittaa aamunsa hikijumpalla ja syödä lounaan rauhassa. Sitten voikin paahtaa töitä iltaan asti. Tai vaihtoehtoisesti aloittaa ne työt aamulla kuudelta ja päättää ne ajoissa, jolloin ilta jää vapaaksi!

Hymyilevät ihmiset. Tulen aina tosi iloiseksi, kun katseet kohtaavat tuntemattomien ihmisen kanssa ja suupielet kääntyvän hymyyn. Samoin salilla moikkailevat salitutut piristävät aina päivääni!

Pilven takaa pilkottava aurinko. Koska sateen jälkeen se aurinkokin tuntuu aina ihanammalta.

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: