@Turku

Taas on ollut vaikka minkälaista menoa ja meininkiä! Viime viikolla oli vihdoin kauan odotettu Ready set polen kevätnäytös, jossa esiinnyin osana koulutusryhmäni koreografiaa. Esitystä oli valmisteltu lähes koko kevätkausi, joten oli aika epätodellinen fiilis kun se lopulta olikin ohi. Lavalla oli kuitenkin ihan todella hyvä olla pitkästä aikaa! On se jännä, miten kevään saapuessa alkavat asiat pikkuhiljaa valmistua. Tuntuu että moni asia päättyy juuri kevääseen: Ehkä se on oivallinen paikka uusille tuulille?
Matkustimme perjantaina jälleen Turkuun pt-koulutusta varten. Kuluvan viikon vietämmekin kokonaan tällä seudulla, sillä tulevana viikonloppuna kouluttautuminen jatkuu. Varsinainen koulutusputki menossa siis! Välissä vähän ladataan akkuja, jotta jaksaa taas opiskella uudella innolla.
Koulutuspäivistä olen kirjoitellut omat koosteensa, jotka löydät tägillä Spartangearpt. Viikonlopuista 5 ja 6 on tulossa omat tekstinsä piakkoin!
Kouluttautumisen lisäksi on tullut kierreltyä Turkua. Olemme muun muassa käyneet Puressa syömässä ä-lyt-tö-män herkullista minttu-suklaan makuista raakakakkua. Lisäksi nappasimme toisena päivänä samaisesta paikasta lounassalaatit messiin ja nautimme ne Aurajoen rannalla auringossa!
Samalla ihastelimme Turun mielettömän kauniita vanhoja rakennuksia sekä bongailimme kevään merkkejä. Puihin puhkeavat lehdet, jätskikiskat, liian pienissä vaatteissa kulkevat teinit… Mitä näitä nyt oli?
Tällä hetkellä istuskelen itseasiassa lapsuudenkotini terassilla. Rakensimme miehen kanssa tähän aurinkoon ergonomisen työpisteen  iskemällä läppärit nurinpäin käännettyjen ämpärien päälle. Jatkojohdolla tietokoneisiin virta, hyvä risti-istunta ja eikun naputtamaan!
Naputeltavaa tosiaan riittää. Ensi viikon ajattelin omistaa töiden lisäksi kandidaatintyön viimeistelylle: Vielä muutamat korjaukset, viitteet ja lisäpohdintaa. Otan sellaisen loppurutistuksen! Suokaa siis anteeksi, jos katoan hetkeksi blogikartalta. Aion kuitenkin tehdä entistäkin vahvemman come backin, kunhan mieltä kalvava kandi on poissa päiväjärjestyksestä.
Instagramia päivittelen kuitenkin melko aktiivisesti, joten laitahan seurantaan @heidiaalt !
 Ihanaa alkavaa viikkoa juuri sinulle! Jos sulla on kysymyksiä, kehitysajatuksia tai toiveita, kommenttiboksi on avoinna 🙂 saa kertoa myös ihan vaan kuulumisia!

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.