Matka- ja lomafiiliksiä

Terveiset välietapilta Helsingin vilinästä! Istuskelen täällä kahvilassa ja tutkailen ohi kulkevia ihmisiä. Se on muuten äärimmäisen mielenkiintoista: Ihmisten kävelytyylistä, eleistä, ilmeistä ja pukeutumisesta voi yrittää päätellä asioita kyseisen henkilön elämästä. Tämä saattaa parhaassa tilanteessa johtaa aikamoiseen ajatusleikkiin. Yllättävän paljon ehtii henkilöstä miettiä ohikiitävän kävelyn aikana. Kokeikaahan jos on joskus ylimääräistä aikaa kahvilassa istuskeluun!

Lomaviikko on melkein kokonaan lusittu ja täytyy sanoa, että olen kyllä päässyt oikein hyvin irtaantumaan arjesta. Vietin tosiaan alkuviikon Lahdessa ystäväni kanssa ja mukaan mahtui vaikka mitä kivaa aktiviteettia! Kävin muun muassa kyykkäämässä suomalaisen iskelmän tahtiin paikallisen uimahallin kuntosalilla (kokemus oli, hmmm, mielenkiintoinen), kokeilemassa rankkaa vinyasa flow joogatuntia (joka paikan päällä paljastui hotjoogatunniksi) ja pitkän tauon jälkeen pääsin testailemaan myös kiipeilyä (apinoinniksihan se meni). Varsinainen aktiiviloma siis!
Kaiken sykkimisen lisäksi olen juonut lukemattomia mukillisia herkullista kahvia (aivan ihanista käsinmaalatuista kupeista), lusikoinut valtavat määrät puuroa (useimmiten suoraan kattilasta), nukkunut mainioita yöunia pehmoisella sohvalla (siellä sohvatyynyjen seassa), kävellyt monia monia kilometrejä (hyvässä seurassa) ja lähettänyt valtavat määrät viestejä (tärkeälle ihmiselle)!

Mukana menossa olivat myös ystäväni sisko sekä kaveri, jonka luona saimme yöpyä. Sekalainen kokoonpano takaa yleensä ne parhaat keskustelut. Niin kävi tälläkin kertaa, sillä keskustelimme viikon aikana muun muassa sumun syntymekanismeista ja erilaisista taivaalla näkyvistä pilvistä, oikeaoppisista jooga-asanoista, ravitsemus- ja liikunta-aiheista, lapsuuden vaikutuksista nykyhetkeen, pöytien rakentamisesta ja suunnittelun tärkeydestä, hyvän kahvin salaisuudesta, yrittäjyydestä, romanttisista suklaamansikoista sekä oman henkilökohtaisen tilan ottamisesta.

Aiheista viimeisin on pyörinyt päässäni muutenkin. Huomaan helposti, että alan väsyä kun ympärillä pyörii paljon ihmisiä. Älkää käsittäkö väärin, tykkään hirveästi ihmisistä ja ystävistäni! Vaikka kaikki tekeminen ja ympäröivät tyypit olisivat ihanimpia ikinä, uuvun jos en saa olla myös yksin. Tarvitsen sen pienen oman hetken, ihan joka päivä. Hetken ei tarvitse olla pitkä, kunhan saan akut ladattua. Melko tehokkaaksi keinoksi näin reissussa on osoittautunut vaimentavat kuulokkeet + musiikki + joogamatto! Pääsen sellaiseen omaan kuplaan latautumaan. Tästä lähtien taitavat kuulokkeet ja joogamatto kulkea mukanani minne menenkin.

Ajattelin tässä vähän vielä kuunnella musiikkia ja opiskella hieman. Täältä Helsingistä matka jatkuu tosiaan yhteiskyydein kohti Turkua joko tänään illalla tai viimeistään huomenaamulla. Odottelen jälleen innolla tulevan koulutusviikonlopun antia. Aiheena lauantaina levytankoharjoittelu, sunnuntaina puolestaan perehdytään sosiaaliseen mediaan ja markkinointiin. How cool is that?! Kirjoittelen viikonlopusta varmasti samantyylisen koosteen kuin edellisestäkin.
Mukavaa viikonloppua teille! 🙂

2 thoughts on “Matka- ja lomafiiliksiä

  1. Lomaviikkosi kuulostaa oikein mukavalta! Kirjoituksiasi on aina kivaa lukea, kun täältä huokuu niin positiivinen meininki ja aitous! Ehdottomasti yksi lemppareistani 🙂 hauskaa koulutusta!

    Like

  2. Voi että, kiitos kommentistasi! Lämmitti mieltä tosi paljon 🙂 Ihana kuulla että kirjoitukset miellyttävät, pidetään siis sama linja jatkossakin! Mukavaa alkuviikkoa Cayisamaria 🙂

    Like

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: