Eilinen

Eilen oli hyvä päivä. Vaikkei tavallaan tapahtunutkaan mitään kovin erityistä. Tavallisia juttuja, ei kiirettä, pieniä ilonaiheita. Ajatusten vaihtoa ja tilaa uusille ajatuksille.

Kävimme ihan huikeita keskusteluja ystävieni kanssa. Toisen kanssa juttelimme uskaltamisesta ja omista riittämättömyyden kokemuksista. Toisen kanssa keskustelu rönsyili aina kuuntelemisesta, oppimisesta ja opettamisesta itseensä uskomiseen. Jos aina vaan itse puhuu, toistaa sitä minkä jo tietää, mutta kuuntelemalla voi oppia jotain uutta!

Pääsin pitkästä aikaa tanssimaan. Kävimme kokeilemassa lattaritansseja paikallisen voimisteluseuran kautta. Liikkeet olivat yksinkertaisia ja tanssilajit vaihtuivat cha cha chasta samban kautta reggaetoniin. Tuli ihan hirveä hiki – ja hirveä ikävä tanssia. Siitä saa vaan niin hyvän fiiliksen joka ikinen kerta! Leijailin koko loppupäivän hyvissä fiiliksissä.

Söin iltapalaksi banaanijätskiä. Jopa kahta eri makua! Perus banskujädeä sekä suklaista versiota, kuorrutettuna pähkinämurulla ja puolukoilla. Oli ihanaa vaan istuskella sohvalla kiireettömästi mukavissa löhövaatteissa ja lusikoida jätskiä napaan. En vaan voi lakata ihmettelemästä, miten pelkistä banaaneista ja muutamasta lisukkeesta saa tuollaista herkkua!

Miltä sun eilinen näytti? Mahtuiko sinne pieniä juttuja, jotka toivat iloa? 🙂

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.