Kahvista ja mahdollisuuksista

Mahasta nipistää. Vaikea keskittyä mihinkään, ajatukset harhailevat jatkuvasti.

Keho tuntuu ylivirittyneeltä, paikallaan oleminen mahdottomalta. Illalla ei meinaa saada unta, päässä pyörii. Kuin olisin juonut litran kahvia, mustana ja vahvana. Haluaisin jo hypätä tulevaan viikonloppuun. Vaikka toisaalta tämä odottaminen ja vatsan kipristely, innostus, on ihan mahtavaa.
Niin se hetki vaan lähestyy, tulee tunti tunnilta lähemmäs. Huomenna lähden junalla Turkuun. Lauantaina on ensimmäinen koulutuspäivä. Ja minua jännittää aivan hurjan paljon!

Olen odottanut koulutuksen alkua kuin ensimmäistä nuuhkaisua vasta-avatusta kahvipaketista: Tiedättekö, sitä vaan odottaa sen vanhan paketin loppumista ihan vaan siksi että saisi avata uuden tuoreemman. Vaikka muu elämäni tästä tuskin loppuu, on tämä tavallaan uusi alku ja uusi ajanjakso elämässäni. Samoin kuin siitä uudesta kahvipaketillisesta, voin jatkossa keitellä tähän elämäni soppaan ilahduttavasti tuoreemman makuisia työkokemuksia.

Mahdollisuuksia. Niitä se elämä tarjoaa. Juuri avatussa kahvipaketissa, kuten elämässä yleensä, piilee hirveästi mahdollisuuksia. Aiotko vain haistella niitä vai uskaltaudutko maistamaan? Seuraatko kenties prosessia, kahvin tippumista, kiinnostuneena vai annatko sen mennä ohi huomaamatta? Kun sitten saat lopputuloksen, valmiin kupillisen eteesi, kuinka paljon osaat arvostaa sitä? Nautitko työsi hedelmistä vai annatko hetken mennä ohi huomaamatta?

Joskus asiat on vain hyvä käsitellä kahvipaketin kautta.

8 thoughts on “Kahvista ja mahdollisuuksista

 1. Ihana kun vastasit edelliseen kommenttiin nopeasti joten pääsin saman päivän iltavuoron jälkeen tsekkamaan löytyykö lähikaupastani vegesun nimistä herneproteiinijauhetta. Löytyi onneksi kun tarpeeksi hain mutta vielä en sitä täysin kotiuttanut kun oli aika pieni pussi ja suht suolanen hinta mutta varmasti hommaan sen kotiin vielä lähipäivinä ja samalla ajattelin testata reseptiäsi=) En uskalla milletin hernerouhetta käyttää siihen reseptiin kun ajattelin että sitä pitäisi ehkä mahdollisesti enemmän kypsentää..? 😀 pelaan varman päälle siis;) en omista vaakaa mutta osaatko karkeasti arvioida kuinka paljon tosta annoksesta jauhetta tulee protskua:)? ja loistavan mietteliäs postaus tämä! Totta joka sana, ja mikä parasta; huomenna pääsen aamulla avamaan uuden kahvipaketin koska vanha loppui juuri tänään 😉 ps. tykkään postauksen kuvista 🙂

  Like

 2. Yritän aina vastailla teille mahdollisimman pian, koska teidän kanssanne on niin kiva höpötellä 😀
  Pussi on tosiaan melko pieni, mutta toisaalta todella riittoisa! Yhdestä pussukasta sai ainakin sen 6 annosta 🙂
  Mä muistaakseni laskeskelin että desissä olisi suunnilleen 20g. Ihan satavarma en toisaalta ole.

  Kiitos paljon! Nautihan sun ihanasta kahvintuoksutteluhetkestä 😉

  Like

 3. Höpöttely on kyllä mukavaa!;)ja asia selvä kiitos tiedosta, täytyy tosiaan hommata se pussi kotiin!:D kohta on kahvihetken aika joten nautin varmasti! Ja nauti sinä myös koulutuksrsastasi ja tervetuloa turkuun visiitille=)

  Like

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: