My day 18.2

Nytpä pääsette kurkkaamaan mun torstaihin! Aika peruspäivältä näyttää, torstait menevät yleensä juuri tuota samaa kaavaa: Aamulla tankotreenit ja illan tuntien suunnittelua, päivällä työhommia ja kandintyötä, illalla kolmen ohjauksen putki. Tekemistä riittää mutta tykkään!

7.19 Herätys
Ohhoh, nukuinpa pitkään! No eipä se mitään, kiva vain jos uni maistui. Olen taas viime päivinä nukkunut vähän kehnosti, joten reilut yhdeksän tunnin unoset tekivät erittäin hyvää.

Tuttuun tapaan heti heräämisen jälkeen siirryin keittiöön puuroämpärinlautasen ääreen. Mikähän siinä onkin, että jo silmiä raottaessa on huutava nälkä ja kurniva masu? Toisaalta aamupala maistuu huomattavasti paremmalta kun on oikeasti nälkä. Onnellisena siis lusikoin joka-aamuista puuroannostani, jonka kuorrutin marjoilla ja huuhdoin alas kahvilla.

Keittiön ikkunan takana oli vastassa kaunis auringonnousu. Onpa ihanaa, että päivät alkavat jo pidentyä ja valoistua! Vaikka ei aurinko varsinaisesti paistaisikaan, tuo pidentyvä päivä lisää energiaa!

9.15-11.15 Aamutreeni
Suunnittelin koulutusryhmäni koreografiaa kevätnäytöstä varten. Eli käytännössä hypin ja pompin menemään pähkäillen aina välissä että mihinkäs suuntaan sitä tästä voisi mennä, eieiei ei toi näyttänyt kivalta, voooi vitsi kun unohdin mitä piti tehdä, jesss tää on hyvä, vitsi tästä tuleee kivaaa! Puolivälissä treeniä jouduin haukkaamaan lisäenergiaa banskusta, ettei vaan lopu virta kesken!
Lisäksi nimittäin treenailin ja kehittelin omaa esitystäni, jonka pitäisi alustavasti olla valmis kuukauden päästä. Kokeilin myös muutamaa tankoliikeyhdistelmää illan tunneille sekä kertailin tuntisuunnitelmat läpi. Loppuun käytin noin puolisen tuntia venyttelyyn, rullailuun ja kuntoutusharjoitteisiin.

11.45 Ruokaa!
Lounaan virkaa toimittivat mausteinen riisi-porkkana-parsakaalisörsseli, jauheliha ja kasvikset. Tykkään arkena tehdä tuommoisia nopeita ja helppoja ruokia, ei tarvitse sitten nälkäisenä odotella kovin pitkään. Musta tulee nimittäin aika hirveä nälkäisenä. #hangry

12-13 Kahvia
En rehellisesti sanottuna ole ihan varma, mihin kulutin tuon tunnin! Luultavasti istuskelin keittiön rahilla iso kahvimuki kourassa tuijotellen ikkunasta ulos. Jään helposti pohdiskelemaan jotain pieniä asioita, jotka lähtevät ketjureaktion lailla kiidättämään ajatuksia eteenpäin. Välillä saatan havahtua, että olen päässyt pohdinnoissani jalkapalloista delfiineihin. Näitä on sitten mielenkiintoista kelata taaksepäin!

13-14 Töitä koneella

14-14.30 Kauppareissu ja välipalaa
Alkoi hirveästi tehdä mieli mangoa, joten kauppaanhan sitä oli lähdettävä! Mangon lisäksi ostoskoriin tosin tarttui paljon kaikkea muutakin: Kananmunia, kasviksia, leikkelettä ja marjoja. Perussettiä! Kotona kokosinkin heti pienen välipalan alkavaan nälkään. Riisikakkuja, leikkelettä, kasviksia, mangoa. Jälkiruoaksi lusikallinen maapähkinävoita ❤

14.30-16.30 Kouluhommia koneella
Välttelin liiallista kahvin lipittämistä ryystämällä valtavat määrät vihreää teetä. Mitäpäs muuta sitä voi sanoa. Olen addikti. Vältin kuitenkin päivän kolmannen mukillisen, success!

16.45 Päivällinen
Kanasalaattia pähkinöillä ja appelsiinilla, nam!

17.15-21.30 Ohjaukset
Vuorossa olivat vahvistava ilmajooga, koulutusryhmän 75min treeni ja tankotanssi jatko1. En tiedä kuvittelinko vain, mutta mielestäni tunnit olivat rankempia kuin yleensä! Ilmajoogatunti keskittyi jalkojen ja keskivartalon voimaan, mikä kyllä tuntui illan viimeisen tunnin aikana: Tuntui että takareidet kramppaavat hetkenä minä hyvänsä… Uuvahtamista estin tankkaamalla jälleen banaania – koskakohan muutun apinaksi?
Kotiinlähdön hetki koitti puoli kymmeneltä. Työrupeaman aikana maahan oli satanut aikamoinen kerros lunta! Mietin siitä kotiin tallustaessani, että kuinkakohan pitkään tämä on-off talvi jatkuu…

 21.45 Iltapuuro
Huhhuh, päivä pulkassa ja kotona iltapalan ääressä. Illalla mulla ei oikeastaan ole koskaan kunnollinen nälkä, joten syön sitä mikä parhaiten uppoaa. Päivän toinen puurolautasellinen siis masun pohjalle lämmittämään, ihan parasta! Erona aamiaiseen oli vain päälle ripoteltellut marjat.

22-23 Iltatoimet ja rentoutumista
En saa yleensä unta heti iltatöiden jälkeen. Jotenkin sitä vaan jää semmoiseen aktiiviseen mielentilaan, jota täytyy ihan tarkoituksella pyrkiä rauhoittamaan. Laitoin puhelimen laturiin huoneen toiselle puolelle, jotten enää kurkkisi saapuvia viestejä tai sähköposteja. Venyttelin kevyesti jalat ja yläkropan läpi, jonka jälkeen kömmin peiton alle lueskelemaan vielä hetkeksi. Aktiivisen päivän jälkeen nukkumatti saapui äkkiä!

Sellainen oli mun päivä! Miltä sun tyypilliset päivät tällä hetkellä näyttää? 🙂
Tästähän tuli muuten vahingossa myös (banaani- ja puuropitoinen) ruokapäiväkirja!

4 thoughts on “My day 18.2

 1. Itselläni päivät vaihteleveat tooodella paljon riippuen onko koulua vai töitä. Noiden puitteissa treeneihin joko aamulla tai illalla:) olin tietyllä tapaa rutiini ihminen mutta on varmaan kuitenkin kivaa vaihtelua että päivät ei periaatteessa ole täysin samanlaisia vaikka ne sisältääkin pääpiirteittäin samat asiat. Näiden lisäksi tietysti syömiset, nukkuminen, ystävät ja oma aika niin vuorokauden tunnit on täytetty:D ihanan näkösiä nuo annokset ja hei puurossa ja banaanissa ei ole mitää vikaa, herkkuja molemmat!;) itse syön myös parhaimpina päivinä aamulla, ennen treeniä ja illalla puuroa, namnam!:D

  Like

 2. Joo mullakin voi kyllä vaihdella aika paljon tuo päivän rytmi, ihan riippuen onko töitä aamulla, illalla, molempina vai ei ollenkaan 😀 Yleensä tosiaan tulee sisällytettyä päivään ihan ne samat jutut, vain vähän eri järjestyksessä.
  Eipä sitä ihan hirveesti tosiaan ehdi noiden välttämättömyyksien lisäksi tehdä! Onneksi jokaisella on kuitenkin vapaus valita mihin ne päivän tunnit käyttää 🙂
  Puuro on parasta! Mullakin on joskus noita kolmen puuron päiviä, eikä edes silloin kyllästytä 😀
  Ihanaa kun kommentoit!

  Like

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: