Päivän ajatus

Tykkään toisinaan lueskella erilaisia mietelauseita ja pohdiskella niiden yhtymäkohtia omaan arkeen. Osa on suoraan sanottuna ihan kaameaa kuraa, mutta joukosta voi löytää myös todellisia inspiraatio- ja motivaatiolauseita! En muista missä törmäsin tähän lausahdukseen, mutta se jäi mieleeni positiivisen kaiun vuoksi. Lauseeseen tiivistyy mielestäni hyvin terveellisen elämäntavan noudattamiseen liittyvä juju.

“It doesn’t matter what you do every now and then. What you do in your daily life matters the most.”

Ei ole niin väliä mitä teet joskus. Eniten väliä on sillä mitä teet päivittäin. Lauseessa on jotain kauniin armollista: Jos joskus teet huonoja valintoja, ei se oo niin justiinsa. Mitä sitten jos syöt sen suklaapatukan, skippaat treenin, kaadat aamun vihersmoothien lavuaariin tai vedät perseet perjantaina? Sillä ei ole mitään väliä, jos se on satunnaista.

Lausahdus toisaalta myös kannustaa pieniin päivittäisiin hyviin tekoihin. Jokaisena päivänä toteutettuna pienilläkin asioilla voi olla suuri merkitys. Nousetko päivittäin portaat tullessasi kotiin? Juotko aina lasillisen vettä kahvikupillisen yhteydessä? Täytätkö aina osan lautasestasi raikkailla kasviksilla? Nää on niitä juttuja, joilla on oikeasti merkitystä.

Tee hyvistä jutuista tapoja ja opettele huonoista tavoista eroon. Tee välillä jotain vähän tyhmää ja palaa sitten ruotuun. Tähän kiteytyvät mun ajatukset täydellisesti!

Ihanaa viikonloppua!

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: