Miten se joulu sitten meni?

Ihana. IHANA. III-HAAA-NAAA.
Siinä oli mun joulu tiivistettynä! Meni juuri niinkuin olin sen ajatellutkin menevän. Rentoa olemista, hyviä ruokia, yhdessä tekemistä ja möllöttämistä. Ei pakkoa tehdä mitään, toisaalta vapaus tehdä just sitä mitä huvittaa!
Aika hyvin pystyin makoilemaan ilman mitään tunnontuskia. Olin melko epäileväinen, että mitenköhän tuo mahtaa sujua. Kyllähän se sitten meni yllättävän hyvin kun rötväämisen makuun pääsi! Tosin apinan luonne pääsi aina välillä valloilleen, kun oli pakko heittää muutamat kässärit… Muuten keskityin lähinnä syömiseen! Pari leppoista kävelyä kävin heittämässä hyvässä seurassa, lisäksi joulupäivän aamun aloitin venyttävällä joogalla. Eilen energiaa oli iltaa kohden jo niin paljon että velipoika sai houkuteltua minut juoksulenkille. Say whaaat? Jotenkin hän sai muotoiltua ehdotelman siten, että palautteleva lenkki järkyttävässä myrskytuulessa ja raesateessa suklaajälkkärin jälkeen olisi tosi hyvä idea. Tähän kun lisää sen, etten ole juossut kesän jälkeen metriäkään ja veli juoksentelee aamukuudelta parinkymmenen kilsan lenkkejä, niin palauttavat in my ass. Etureidet ja peba kiittivät tänäaamuna, huoh.
 

Lahjoja tuli vähän liiankin kanssa, taisin olla superkiltti tänä vuonna. Odotin erityisesti yhtä kovaa pakettia. Kyllähän se sieltä tuli, iso kiitos! Paketista paljastui nimittäin pieni ja söpö minijärkkäri, jolla voin jatkossa taltioida hetkiä ja tuottaa paljon parempaa sisältöä myös tänne blogiin! Miltäs se kuulostaisi? Sain myös ihania pehmopaketteja, pähkinöitä ja suklaata, maailman hienoimman korun, lakanat… Ihan liikaa kaikkea ihanaa, voi tätä materialismin onnea!
Oli kyllä huikeeta vaan hengailla kotona mukavissa pehmovaatteissa. Tämä viikko meni todella nopeasti ja loma teki tehtävänsä. Tänään olisi edessä reilun kuuden tunnin kotimatka rentoutuneena ja ressittömänä. Huomenna käyn töissä yhden ohjauksen verran, jonka jälkeen loma jatkuu vielä viikon! Tosin alan pikkuhiljaa valmistella tulevaa vuotta, suunnitella töitä, aikatauluttaa koulujuttuja ja pohdiskella uudelleen kevään treenikuvioita.

Miten teidän joulunne sujui? Onko teillä jo suunnitelmia uudelle vuodelle? Mä ajattelin kirjoitella niistä vielä erikseen tulevalla viikolla 🙂
Toivotetaan mun karvaisen unikaverin kanssa ihanaa sunnuntaita!

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: