Keskiviikko 28.10

06.22 Huomenta!
Ensimmäisenä ajatuksenani: Voi kun sänky on pehmeä. Eikö uni voisi jatkua vielä hetken? No ei sitten.
Toisena ajatuksena: AU. Lihaksissa tuntuu eiline temppuilutreeni. Selkä on myös kipeä. Höh.

06.43 Ylös ja aamutoimiin.

7.05 Puuroa
Tuttuun tapaan, tutuilla lisukkeilla. Tujaus riisiproteiinia, sopivasti chiaa, humpsautus psylliumia, ripaus suolaa sekä vähän liikaa piparkakkumaustetta. Päälle iso plöräys kaurajogurttia, mustikoita ja mustaherukoita sekä margariinisilmä. Mietin jälleen, että miten puuro voikin joka ikinen aamu maistua näin hyvältä.

07.28 Kahvia
Ahh, uuden kahvipaketin tuoksu! Joukkoon kunnon loraus kauramaitoa kuten yleensä. Unohdun haaveilemaan ja tuijottelemaan ulos ikkunasta. Aurinko nousee värittäen taivasta pinkin, oranssin ja violetin eri sävyillä. Hetkeen mulla ei ole kiire minnekään.

07.59 Palautus maan pinnalle.
Kääk, mihin se kaikki aika meni? Puunailen nassun kuntoon, puen pikapikaa vaatteet, pakkaan tietokoneen, vihkot, villasukat vähän liian pieneen laukkuun. Perään heitän vielä eväsmandariinin ja pähkinät.

08.33 Kävellen töihin
Päätän tänään kävellä pikkuisen pidempää reittiä töihin, jotta saan vähän raitista ilmaa ennen toimistopäivää. Kuuntelen kävellessäni aina musiikkia. Tänään etsiskelen uusia suosikkeja ja päädyn kuuntelemaan Suomen soitetuimpia Spotifysta. Viime aikoina olen löytänyt Happoradion biisit uudestaan ja fiilistellyt niiden sanomaa ihan kybällä. Uusista tuttavuuksista erityisesti Nikke Ankaran Värifilmi iski aika kovaa. Mutta siinähän onkin mukana myös Aki Tykki aka Happoradion solisti…

08.57 Valmiina työpaikalla
Hyrrrr miten kylmä! Olin selkeästi valinnut ihan liian vähän vaatteita päälleni. Nahkatakin aika taitaa tältä syksyltä olla ohi. Palelen vielä aamupalaverin aikanakin. Kääriydyn kaulahuivin sisälle, työnnän varpaat villasukkiin ja sallin itselleni toisen mukillisen höyryävää kahvia.

10.24 Välipalahetki
Popsin pähkinät ja mandariinin töiden lomassa.

13.15 Lounas ystävän kanssa.
Ihanaa päästä tauolle ja kävelemään ulos! Olimme sopineet ystäväni kanssa lounastreffit Houkutukseen. Nappaamme molemmat isot salaatit kolmella täytteellä. Mun melko ruokaisassa versiossa on marinoituja kasviksia, grillikanaa ja artisokan sydämiä.
Päivittelemme kuulumisia pitkän tauon jälkeen. Molemmilla alkaa kuitenkin jo olla vähän kiire töihin, joten sovimme näkevämme paremmalla ajalla uudestaan. 
Ja nappasin jälleen juomaksi kahvia. Hyi minua.

14-16 Töissä
Koko tuon kaksi tuntia himoitsen hirveästi persimoneja! Kellon lyödessä 16 kerään kamppeeni ja syöksyn kauppaan. Haluan nimittäin ehtiä ennen varsinaista ruuhka-aikaa, sillä en halua tapella ihmisten kanssa syöntikypsistä persimoneista ja väistellä kyynärpäitä.

16.25 Ruokaa
Pikaruokaa parhaimmillaan: Valmiiksi paistetut lihasuikaleet ja höyrytetyt kasvikset lautaselle, mikroon ja ääntä kohti. Lisäksi nautiskelen vielä sen kauan himoitun persimonin.

17-18 Teetä, illan tunnin suunnittelua, pyykinpesua.
Eli hypin levottomana ympäri taloa, milloin täyttäen pesukonetta, ja milloin kertaillen illalla opetettavaa koreografian pätkää. Välissä pyykkien ripustus, hörppäys teetä ja tuntisuunnitelman rakentelua.

18-19 Aikataulutusta ja tulevan viikon panikointia. Yritystä keskittyä tähän päivään ja hetkeen. Epäonnistuminen. Vähän kipuilevan selän ja pakaroiden rullausta.

19 – 19.30 Välipalaksi pari porkkanaa, pähkinöitä ja tummaa suklaata. Lähtö töihin. Kipitän kylmyydessä pipo silmillä ja napit korvilla. Ystävä kävelee vastaan, halataan ja jatketaan matkaa.

20 – 21 Street dance -ohjaus
Vaikka kuinka väsyttäisi ennen tuntia, energiatasot nousevat ohjaamisen aikana ihan pilviin! On tosi siistiä nähdä kun asiakkaat oikeasti oppivat mun tekemää koreografiaa. Opettelemme breakin lattiatyöskentelyä ja teemme koreografiasta uuden pätkän. Tanssiminen on vaan niin huippua!

21.30 – 22.30 Iltapuuhia. Puuroa, leffaa kämppisten kanssa, suihku, rullailua ja venyä.
Pientä rentoutumista ennen unen tuloa. Ohjauksista saa usein sellaisen energiapiikin, ettei ihan heti nukutakaan. Tällainen pieni löysäily ja rauhoittuminen tekee hyvää melko hektisen päivän jälkeen.

23.00 Viimein unille!

2 thoughts on “Keskiviikko 28.10

  1. Tapahtumarikkaalta päivältä kuulostaa:-) pakko tulla sanomaan ettäviime vuonna löysin ekaa kertaa persimonit ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä.. Viikko sitten näin noita ihania oransseja palluroita kaupassa ja niitä onkin nyt kiikutettu kotiin harvase päivä! Aivan namia aamulla puuron kanssa (ovat vielä niin kauniita kun siivuttaa niin että tähdet muodostuu ja asettaa ne hhöyryävän puuron päälle<3 vähän kuin aurinko:)) ja ihan namia myös sellaisenaakin! Namnm!

  2. Joo tämmöset päivät taitaa tällä hetkellä olla ihan arkea… Pienen tovin tätä kestää mutta on se kyllä helpotus siinä vaiheessa kun harjoittelu loppuu 🙂
    Ihana persimonien ylistyspuhe! <3 Puuron kanssa en olekaan persimoneja kokeillut, pitää ehkä kokeilla pikkuaurinkoja :) Auringot ovatkin ihan omiaan piristämään näitä kylmeneviä syysaamuja.
    Kiitos kommentistasi 🙂

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.