Randoms 23.10

Tänään on ollut vähän tämmöinen päivä. Selkä on ollut superkipeä ja estänyt oikeastaan kaikki aiemmin päivälle suunnittelemani jutut – treenit, työt, kotihommat. Eipä siinä auta jäädä voivottelemaan, rennosti vaan kunnes helpottaa. Ajankohta ei ole paras mahdollinen (koskapa toisaalta olisi), sillä meillä on ensi viikolla uusien tilojemme avajaiset. Minun olisi tarkoitus esiintyä, mutta puolikuntoisena en enää siihen lähde. Kaikki sormet ja varpaat siis ristissä, että tämä on vain lihasjumeista peräisin! Sain hätäajan hierojalle ja lonkankoukistajasta löytyikin jonkinmoiset megajumit. Eiköhän se tästä, kärsivällisyyttä ja malttia!

Mietin tässä, että mitä te teette vapaa-ajalla? Viime aikoina mulla ei ole sitä juurikaan ollut. Nyt kun vapaa-aikaa yllättäen ilmaantui, oli vähän hämmentävä olo. Mitä mun kuuluisikaan tehdä kaikella tällä ajalla? Onko kaikilla aina näin paljon aikaa päivissään?
Nyt kommenttiboksia laulamaan! Eli mitä teette, jos ette liiku, opiskele tai ole töissä?
Mä taisin just löytää yhden aivojennollausharrastuksen! Sain ihanalta ystävältäni lahjaksi tuollaisen minivärityskirjan. Kirjassa on parikymmentä postikorttia, tosi kauniita ja yksityiskohtaisia. Ystäväni ajatteli, että noihin pienempiin kuviin mulla voisi jopa riittää kärsivällisyys ja aika… On se vaan rentouttavaa puuhaa tuo värittäminen! Vaatii vaan melkoisesti keskittymistä, ettei ihan värittele rajojen yli miten sattuu. Toisaalta mun täytyy myös vähän kiinnittää huomiota värittämismentaliteettiini. Rentouttava värityshetki ei nimittäin taida palvella tarkoitustaan, jos se muuttuu väkinäiseksi suorittamiseksi!

Tämmöinen lötköttelypäivä oli myös omiaan rästihommien hoitamiseen. Käväisin kelassa ja verotoimistossa. Täytyy kyllä sanoa, että ihan älyttömän hyvää palvelua jälleen. Ei turhaa jonottelua, asiakaspalvelijat olivat mukavia ja avuliaita, sain vastaukset kysymyksiini. Näinhän sen kuuluu toimia! Täytyy varmaan jatkossa hoitaa kaikki asiat paperiversioina paikan päällä, puhelimen ja netin kautta palvelu ei nimittäin ole ollenkaan samaa luokkaa…
Tuossa ylläolevassa kuvassa näkyykin sitten seuraavaa projektia. Tästä kertoilen taas lisää kun aika on! Lyhyesti sanottuna meikä likka on päätymässä yrittäjäksi. Paljon on varmasti haasteita ja opeteltavaa tulossa, mutta bring it on, I’m ready!

Tosiaan olisi kiva jos kommentoisitte teidän lempparipuuhistanne tuohon alapuolelle. Ties vaikka löytäisi uusia ajanviettotapoja itse kukin! Mulla olisi haaveissa uusi kamera, jotta voisin ottaa kunnollisia kuvia ja sitä kautta tuottaa laadukkaampaa sisältöä blogiin. Valokuvaus on myös harrastuksena äärimmäisen mukavaa puuhaa 🙂
Nyt saattaisi olla aika sulkea kone, valmistella jotain iltapurtavaa ja pikkuhiljaa rauhoittua. Rentouttavaa ja rauhallista viikonloppua!

2 thoughts on “Randoms 23.10

 1. Heippahei! Elän itsekkin melko hektistä elämää ja vapaa-ajasta on välillä puutetta.. Opiskelujen aloittaminen syksyllä, töitä ~15h/vko, tavoitteellinen treenaaminen 5krt/vko ja kerralla 2-3h niin voin sanoa, että tekemistä riittää. En kuitenkaan valita sillä itsehän olen kaikki valinnut omaan elämääni! Välillä kuitenkin harmittaa kun ystävillä on eri aikataulut niin heidän näkeminen on harvassa..:/ onneksi on puhelimet joilla saa yhteyden <3 vaikka harmittaa sosiaalisen kontaktin uupuminen läheisiin, olen viime aikoina pohtinut olla vain itsekseni. Jotenkin se tuntuu erittäin oudolta, sillä en vain osaa olla? Koko ajan takaraivossa pieni piru sanoo "tee sitä, tee tätä jne.." Tavoitteenani on kuitenkin tietoisesti oppia elämään nykyhetkessä, ja joku päivä toivon että tavoitan sen:) Sitä ennen vapaa-hetkinäni kun niitä siunautuu, pyrin tekemään tietoisia päätöksiä ja valintoja, joista tulee hyvää mieli puuhastellen. Esimerkiksi tänään illalla kotiin tullessani töistä ja treeneistä päätin hiljentää pikku pirun päässäni leipomalla! Tiedän, että minun pitäisi tehdä kouluhommia, mutta päätin nyt lauantain olevan "vapaa-päiväni" koulusta, enkä tee mitään siihen liittyvää(paitsi muutaman uhrauksen ajatuksen tasolla). Leivoin suolaisia muffineja ja kikherneistä browneita huomista aamua varten jolloin aloitan kouluhommien tekemisen! jotain hyvää mitää odottaa ja piristystä kouluhommien keskelle:-) melkein meinasi käydä huonosti, sillä "maistelin vähän" tuotoksiani.... hups, onneksi ei sentää loppuneet ;) Mutta tosiaan pitkän tekstini yhteenvetona voisin sanoa, että jos ei "osaa olla" vain, oma vinkkini on että kannattaa tehä asioita jotka eivät tunnu tekemiseltä ja joista nauttii!:-) kukin tyylillään tietenkin:)
  Postauksiasi on joka kerta aivan ihana lukea ja niistä saan joka kerta hymyn kasvoilleni, ihanaa syksyn jatkoa ja toivottavasti saat itsesi kuntoon!:-)
  -K

  Like

 2. No joo en tosiaan ole ainoa, jolla on kiirettä… Huh on sullakin aikamoista menoa! Toisaalta jos asiat ovat tosiaan semmoisia mistä itse nautit, niin kiirekään ei tunnu negatiiviselta asialta. Kunhan vaan muistaa jossain välissä levätäkin 🙂
  Mullakin yksi isoimmista harmituksen kohteista on juuri tuo läheisten (tahaton) laiminlyönti! Jos on koko päivän menossa niin eipä siinä hirveästi ehdi jutustella. Mä oon ratkaissut tämän sopimalla yhteisiä treenejä, lounastreffejä tai kahvihetkiä. Tähän asti ne ovat ainakin toimineet oikein hyvin 🙂
  Mulla on juurikin tuo “tee sitä, tee tätä” -pyöritys soimassa päässä repeatilla! Vaikka en olisikaan töissä, saatan olla siellä henkisesti suunnittelemalla tunteja, kelailemalla omia kehityskohteita ohjaamisessa, stressaamalla jotain tulevaa… Leivonta on kyllä parasta aivojen nollausta! Kuulostaa myös ihanalta tuo sun kouluhommien piristys, luulisi niiden järjestyvän tuosta vain kun samalla saa mutustaa brownieta 😉
  Nykyhetkessä eläminen kuulostaa hyvältä tavoitteelta. Olen siihen pyrkinyt itsekin, välillä vaan helposti lipeää huomisen tai ensiviikon pohdiskelun puolelle!
  Kiitos hurjasti näteistä sanoista, pitkästä kommentista, ajatuksista ja vinkeistä ❤ Muistathan itsekin levätä 🙂

  Like

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: