Kuulumisia ja lepäilyä

Mitäpäs ruudun sille puolen? Ajattelin pitkästä aikaa kirjoitella ihan perinteisen kuulumispostauksen. Viimeisestä onkin vierähtänyt aikaa!

Mun aikani on yllättäen vierähtänyt suurilta töissä ja treeneissä. Töitä on ollut mielestäni melkoisen sopivasti ja tykkään kaikesta mitä teen. Tosin viime viikolla en oikein osannut huomioida liikuntailtapäivän luomaa kokonaiskuormitusta ja sen vuoksi olo alkoi loppuviikkoa kohden heikentyä. Ohjasin siis Puijon portaat -workshopin, akrobatian alkeet, foam rollerin ja henkilöstön tunnin. Ja koska olen jästipää, kävin vielä illalla salilla. Tämän olisi tietysti voinut jättää tekemättä, sillä olo oli myöhemmin kuin katujyrän alle jääneellä. En kuitenkaan jotenkin osannut levätä päivää kauempaa ja niinhän siinä kävi että perjantaina oli jo selkeää ylirasituksen oiretta ilmassa. Selkä oli totaalisen tiltissä alaselästä niskaan asti, päätä särki, väsytti pitkistä yöunista huolimatta. Lihaksissa jatkuvaa särkyä, näläntunne hukassa, huimausta. Mitenkähän sitä aina päätyy tähän? Toisaalta en hirveästi jaksa soimata itseäni. Kuitenkin huomasin liiallisen kuormituksen ajoissa ja nyt sitten hölläillään. Opetteluahan tämä vielä on, niinkuin elämä yleensäkin.

Viikonloppuna oli onneksi rengastrapetsi- ja ilmajoogakoulutukset Jyväskylässä. Vaikka heiluimmekin molempina päivinä paljon renkaiden ja kankaiden parissa, oli liikkuminen intensiteetiltään tosi kevyttä. Kevyt liike, maiseman vaihto ja pitkän pitkät yöunet vaikuttivat jo hirmuisen paljon olotilaan. Täytyy kyllä sanoa, että olen valtavan innoissani meidän uusista lajivaltauksistamme. En tiedä olenkohan täällä maininnutkaan, mutta meille Kuopion RSP:lle tulee marraskuussa myös rengastrapetsia ja ilmajoogaa. Niiiin siistiä! Itse koulutusviikonloppu oli tosi antoisa ja ihmiset ihan huippuja. Vitsit miten voikaan saada samanhenkisistä ihmisistä niin paljon uutta energiaa!

Sumuinen aamunäkymä koti-ikkunasta!

Tosiaan ajattelin kuitenkin näin syyslomaviikolla viettää kevenneltyä viikkoa, ihan varmuuden vuoksi. Annan kropan palautua kerrankin kunnolla, kun töitä on vähän vähemmän. Viikkoon sisällytän kevyttä liikuntaa, kuten kävelyä, foam rolleria, venyttelyä sekä tankokoreografian ideointia. Yritän antaa myös mielen levätä kunnolla, panostan uneen erityisen paljon, kokkailen hyvää ruokaa ja annan extra-aikaa ystäville sekä hyville keskusteluille. Down shiftaus -viikko siis!
Nukkuminen on onneksi sujunut nyt tosi hyvin, kahvin vähentäminen lienee yksi selittävä tekijä… Tuntuu vain ettei uni ole virkistänyt juurikaan, vaikka olen nukkunut lähestulkoon 9 tuntia joka yö. Ehkä se on vain tuon pienen ylirasitustilan sivujuonteita? Onneksi on vapaus ottaa tämä viikko vähän iisimmin ja levätä kunnolla. Oon varma että tästä seuraa vaan hyvää.

Noh, en nyt tietenkään voi ihan kokonaan olla tekemättä mitään. Voisin siis periaatteessa, mutta luultavasti turhautuisin. Kevyt viikko tulee loistavaan saumaan, sillä tällä viikolla mulla alkaa viimein se kauan odotettu harjoittelu! Aamulla pidimme jo jonkinmoisen puhelinpalaverin ja päivällä sitten kunnollinen aloitustapaaminen. Kerron lisää heti kun tiedän minkä verran voin kertoa. Olen kuitenkin superinnoissani myös tästä, hienoja mahdollisuuksia sitä tarjoutuu!

Tattaripuuro lisukejauhoineen sekä kärpässienisukat

Oli kyllä yhdenkin muualla vietetyn yön jälkeen superkivaa herätä kotona. Nautiskelin aamupalaksi megakokoisen annoksen tattaripuuroa puolukoilla ja margariinisilmällä. Kylkeen kahvia ja pala tummaa suklaata, ei huono! Tälle päivälle olisi vielä muutamia konehommia, pyykkivuori, eväsrasiavuori, kaupassa käynti ja kokkaus. Niin tavallista, tylsää mutta tavallaan rentouttavaa!
Viettäkäähän tekin rento ja mukava viikko 🙂

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: