Kesän parhaat ja syyskuun suunnitelmat

Niin se vaan kävi että elokuu vaihtui syyskuulle. Raitis syysilma tekee kyllä olon pirteäksi ja saa uudet tuulet puhaltamaan! Ajattelin ensin muistella kesän parhaita blogijuttuja eri osa-alueilta ja kertoa sitten vähän syksyn uusista jutuista.

Hyvinvointi
Kirjoittelin teille muun muassa liikkumattomuuden herättämistä ajatuksista ja opeista sekä aloitin kehonhuoltoa käsittelevän postaussarjan. Postaussarjan toisessa osassa keskityttiin huoltamaan pohkeita, sääriä ja jalkapohjia. Listasin myös asioita joista minulle juuri sillä hetkellä tuli hyvä mieli sekä perehdyin positiivisuuden voimaan esimerkin avulla. Kertoilin myös tämän hetken treeneistä ja treenifilosofian muutoksesta.

Pohdinnat 
Ajatukset ovat liikkuneet vilkkaasti kesän aikana. Tässä postauksessa pohdiskelin muun muassa elämän ihmeellisyyttä ja sairastumisen aiheuttamaa ajatusmallin muutosta. Elokuun puolella puolestaan kirjoittelin ylös ajatuksiani kehonkuvasta. Mietiskelin myös perspektiivin vaihtamisen merkitystä niin treeneissä kuin arkielämässäkin.

Ruoka
Voi kun tähän voisikin listata kaikki… Ehdottomia suosikkejani resepteistä ovat kuitenkin paprikadippi, vadelmahillo chiasiemenistä, mango-vadelmajätski ja arkinen puolukkapiirakka. Lisäksi kerroin valmistautumisestani syksyyn food prepin avulla sekä valotin herkkukahvin valmistuksen saloja. Näkyipä blogissa myös ensimmäinen ruokapäiväkirjakin!

Sitten syksyn kuvioihin. Tämä syksy on erilainen kuin edelliset. Tänä syksynä en nimittäin palaakaan koulun penkille, kuten jokaisena vuotena tähän asti. Minä siis vietän välivuoden tehden töitä. Pikkuriikkisen kyllä koulujuttujakin, sillä tarkoituksena olisi siis tehdä kandityö ja -harjoittelu kuluvan vuoden aikana. Mitä fiiliksiä tuleva vuosi herättää? Vähän kyllä jännittää! Tulen kyllä kirjoittamaan ajatuksiani lisää, niitä kun tuppaa vilisemään aika vauhdikkaaseen tahtiin…
Jottei aika kävisi pitkäksi tai aikataulut liian kiireettömiksi, aloitan myös toisessa työpaikassa. Minut voi siis löytää ohjaamasta myös Sykettä-korkeakoululiikunnan tunneilta! Ohjauksiini kuuluu pari kehonhuoltotuntia ja Street Dance. Olen niin innoissani etten oikein pysy nahoissani. Tänään olisi tiedossa ensimmäinen työpäivä, pitäkää peukkuja!
Lisäksi olen haalinut itselleni hieman lisää vastuuta RSP:llä. Tällä viikolla alkavat nimittäin myös koulutusryhmien treenit. Minä olen vastuussa koulutusryhmä II:n treeneistä ensi kevääseen asti! Pääsen siis haastamaan niin itseäni kuin asiakkaitakin pari kertaa viikossa. Onneksi siellä on ihan huippuporukka ja tekemisen meininki! Koulutusryhmän lisäksi tiedossa on lisäkoulutusta itselleni ohjaajana, mutta aihe pysyköön vielä salaisuutena. Sanotaanko että ohjausrepertuaarini laajenee vielä hieman. En malttaisi millään odottaa!
Koska olen suuruudenhullu (:D) on tähän täytynyt vielä yhdistää pari projektiluontoista juttua. Esimerkiksi käymme ystäväni kanssa vetämässä ravintoluentosarjan eräälle kuntokeskukselle. On tosi hienoa päästä puhumaan itselle tärkeästä aiheesta!
Välillä on kyllä kauhistuttanut uusien asioiden määrä. Miten saan kaiken mahtumaan kalenteriin? Osaanko aikatauluttaa päiviini myös väljyyttä? Jäähän aikaa tärkeimmälle eli läheisille? Toistuuko alkuvuoden burn out? Alan onneksi pikkuhiljaa oppia tunnistamaan rajani. Vaikka joku juttu olisi tosi siisti, ei se tarkoita, että minun tulisi silti lähteä mukaan. Välillä voi ja pitääkin sanoa ei.
Pääsääntöisesti olen kuitenkin järjettömän onnellinen ja iloinen näistä uusista tilaisuuksista. Ja ennen kaikkea aivan järjettömän innoissani! Tästä tulee huikein syksy naismuistiin!

Miltäs sun syksy näyttää? Tutut rutiinit vai uudet kuviot? 🙂
~Hilla

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: