Päivä meidän matkassamme

Ajattelin toteuttaa pikkuisen erilaisen omasta päivästäni kertovan postauksen. Mukana vilkkuu siis myös rakas ystäväni, joka on yökyläilemässä luonani pari yötä putkirempan vuoksi. Hänellä oli eilen vapaapäivä ja minulla pikkuisen töitä, joten päivään mahtui vaikka mitä kivaa!

05.37 Huomenta!
Hipsin hiljaa aamutoimiin. Kuitenkin takaisin tullessani pieni energiapilleri oli jo hereillä. Onneksi meillä on samanlainen unirytmi!

06.14 Aamupalaa
Yhteinen aamiainen on vaan yksi parhaista jutuista. Siinä samalla voi sitten höpötellä kaikkea mukavaa. Ja juoda paljon kahvia.
Meillä sattuu onneksi olemaan aika samanlaiset makumieltymykset. Aamupuuro on pyhää, marjat herkkua ja maapähkinävoi parasta ikinä!

07.23 Viimeiset kahvitilkat juotu
Tällä kertaa juotiin Löfbergsin keskitummapaahtoa piparkakkumausteella. Nam!

07.59 Päivän taidehetki
Päätimme siis ruveta maalaamaan! Ystäväni oli napannut mukaansa akvarellivärit, siveltimet ja paperit. Olipas ihanaa päästä pitkästä aikaa taiteilemaan! Sai keskittyä vaan siihen tekemiseen, pieniin värivivahteisiin, siveltimen vetoihin ja paperille piirtyviin muotoihin. Maalasin puolitoista tuntia yhtä omenaa…

09.35 Välipalaa

11.02 Akroilua
Treenailimme pariakrobatiaa ja käsilläseisontoja. Kuumuus ja auringonpaiste veivät kyllä mehut temppuilijoista! Tai ainakin liikkeet tuntuivat aika hankalilta. Harjoittelimme toisaalta uusia juttuja, joten eikös sen kuulukin tuntua alkuun vähän vaikealta?

12.37 Lounas
 Lounaan jälkeen tapahtui molemmilla joku totaalinen väsymyskuolema. Löhösimme sängyllä, joimme vähän lisää kahvia. Kävimme kyllä kaupassa hamstraamassa hieman lisää ruokaa tuleville päiville. Minä luin vähän kirjaa, ystäväni suunnitteli kehonhuoltotreeniä. Sain myös jonkun epämääräisen vatsakipukohtauksen. Makoilin siis myös keittiön lattialla, tuntui että seinät kaatuvat päälle ja pyörryttää. Väsymys oli tässä kohtaa aivan järjetön! Soitinkin heti sitten gastroenterologian polille ja sain soittoajan seuraavalle päivälle. Katsotaan siis mitä lääkäri on mieltä ja lähdetään sitten selvittelemään asiaa tarkemmin.

15.13 Välipalaa
Nälkä ei oikeastaan ollut, mutta ajattelin että olisi hyvä syödä ennen töitä. Vaikka välipala maistuikin hyvältä, jäi siitä lähinnä ällö olo mahakipuilun jälkeen. Ähh.

15.32 Töihin!
Minulla oli pari ohjausta. Starttikurssin toinen kerta ja Jatko2-tunti. Oli kyllä kivaa jälleen kerran, mutta väsymys hieman varjosti tekemistä. Lähinnä minusta itsestäni vain tuntui, etten ole oikein vireessä ja hölpötän mitä sattuu!

18.47 Kotiin ja iltapuuhiin
Tässä vaiheessa alkoikin olla jo melkoinen nälkä. Palikkaruokailun jälkeen siirryin suihkun kautta tekemään kehonhuoltoa. Ystäväni hölpötteli siskonsa kanssa puhelimessa ja tuli sitten pitämään seuraa venyttelyhetkeeni. Hieroin pallolla pohkeet, sääret ja peban sekä availin jalkapohjat pallolla. On muuten huomattavasti kivempaa huoltaa kroppaa kun joku jutustelee siinä vieressä mukavia!

20.18 Jätskiä
Mieltäni vähän painoi tuo epämääräinen huono olo ja väsymys. Pikkuisen vain harmitti. Epätietoisuus kaiken tämän kipuilun syistä on ehkä raskainta.  Ratkaisuksi siis iltaherkuttelu mango-vadelmajätskillä. Pitihän sitä myös ystävälleni maistattaa! Sanotaan mitä tahansa niin kyllä se herkuttelu parantaa mielialaa.

20.57 Peiton alle ja unten maille.
Voin taas todeta että onneksi meillä on samanlainen unirytmi…
Päivässä oli sen verran toimintaa että uni tuli lähestulkoon samantien. Hyvää yötä. Ehdin vielä ajatella ennen nukahtamista, että onpas kiva että ystäväni on siinä. 

Semmoinen päivä! Paljon kivoja juttuja, mutta myös niitä vähemmän kivoja. On se kyllä vaan ihanaa viettää aikaa tärkeiden ihmisten kanssa. Meillä vaan menee jutut niin yksiin ettei mitään rajaa 😀 Tänäkin aamuna oltiin molemmat viideltä hereillä, mutta odotettiin hiljaa puoli kuudelta herättävää kelloa. Kunnes sitten huomattiin että toinen onkin jo hereillä…
Mitäs teidän keskiviikkopäiväänne kuuluu? 🙂

2 thoughts on “Päivä meidän matkassamme

  1. Voi että! Blogisi muistui mieleen ja ajattelin tulla vilkaisemaan oletko poistanut blogin, vai bongaisinko jonkun vanhanuuden reseptin käyttöön. Mutta mikä yllätys, oletkin jatkanut kirjoittamista! Jee! Täytyykin alkaa seuraamaan blogia taas säännöllisesti! 🙂

  2. Jee! Mahtavaa että oot löytänyt takaisin blogin seuraajaksi 🙂 tervetuloa! Jos on jotain toiveita niin saa heittää kommentilla tai sähköpostilla 🙂

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.