Vapaapäivien viettoa

Niinhän siinä vaan kävi että kun mulla on useampi vapaapäivä putkeen, tulin kipeäksi. Eilen illalla alkoi jo kurkkua kutitella, tänäaamuna nielussa tuntuu asustelevan iso piikikäs kaktus. Pisteliään kurkun lisäksi niska vaivaa jälleen: Pää ei oikein käänny, kädet eivät nouse vaakatason yläpuolella ja päähän koskee. Särky myös säteilee tuonne vasempaan käteen ja sormet puutuvat. Mmm, ihanaa.

Eilinen oli kuitenkin kipuisaa iltaa lukuunottamatta oikein huisin mukava päivä. Aamulla käytiin kaverin kanssa vetämässä yksinkertainen mutta ytimekäs jalkatreeni. Tämän jälkeen kipin kapin lounaalle ja suihkun kautta kasvohoitoon! Kävin ennen säännöllisesti puhdistuttamassa ihoa kosmetologilla, mutta jotenkin en ole täältä Kuopiosta vielä löytänyt vakiopaikkaa. Nyt taisi kuitenkin tärpätä, sillä kyseinen paikka oli ihan täysi kymppi! Haluaisitteko kuulla lisää tuosta kasvohoidosta ja sen sisällöstä?
Kosmelogin hyperrentouttavan käsittelyn jälkeen heijailin suoraan kampaajalle. Eilen oli siis tosiaan aikamoinen hemmottelupäivä! Mitään mullistavaa ei kampaajalla taaskaan tehty, vähän leikeltiin heikentynyttä latvaa pois ja pikkuisen kerrosteltiin. Viihdyn tällaisessa tukassa parhaiten! Oman värinen, pikkuisen pörrö ja melkoisen pitkä. Tämmöinen luonnonlapsilook…
Hemmottelupäivä tuli tarpeeseen, sillä en ollut aikoihin tuntenut oloani niin rentoutuneeksi kuin noiden parin tunnin jälkeen. Rahaa nuo hoidot tietysti syövät, mutta mielestäni voisi ne summat pöllömminkin käyttää. Itseensä ja hyvään oloon saa panostaa, se harvemmin menee hukkaan!

Karheaa kurkkua olen tänää hoitanut juomalla paljon inkiväärillä maustettua vihreää teetä. Ja lepäämällä. Rakensin tuonne huoneen nurkkaan ihanan pehmeän lepokulmauksen täynnä tyynyjä ja peittoja. Siellä onkin sitten hyvä nautiskella teestä ja odotella parempaa olotilaa.
Keho kertoo levon tarpeestaan, sillä nukuin jo viime yönä kymmenen tunnin yöunet yhtään virkistymättä. Aamulla nuokuin voimakkaasti aamupalapöydän ääressä, ihme etten herännyt pää puurokulhossa. Kahvikin ehti jäähtyä kun sitä hörpin aina siemauksen silloin ja toisen tällöin, sieltä peittojen lomasta. Tän päivän suunnitelmat nollautuivat jo tuon väsyneen aamun johdosta, tarkoituksena olisi keskittyä vain möllöttelyyn ja paranteluun.
Sen verran kuitenkin jaksoin pyllyäni nostaa vällyjen välistä, että kävin alakerran hippikaupassa hakemassa raakasuklaata ja torilta kotimaisia mansikoita. Jos ei näillä eväillä lähde flunssat niin sitten ei millään!
Ja tuo raakasuklaa. Vooooi video kun on hyvää. Kun olen muutenkin ollut ihan superihastunut kirsikoihin tänä kesänä, ei tuo kirsikka-chili yhdistelmä voisi olla yhtään täydellisempi! Isot plussat siitä että chili oikeasti maistuu ja saa pienen poltteen aikaan. Sattumina on myös ihania rusinoita. Muistelenko ihan väärin, että kaakaolla olisi osoitettu olevan positiivisia vaikutuksia kurkkukipuun?
Voi toki olla, että etsin vain hyvää syytä syödä jäljelle jääneet suklaapalat, heheh.

Mitenkäs teillä on tämä viikko lähtenyt käyntiin? Vai ootteko ees siellä koneiden ääressä? Vai kesälomilla? Ja oottehan jo maistaneet tota suklaata? 🙂

2 thoughts on “Vapaapäivien viettoa

  1. Täällä ollaan, yhtä flunssaisena kuin sinäkin. 😛 Lisäksi poskinontelot ja korvat tuntuu tulehtuneen, joten raakasuklaa voisi tehdä hyvää, mutta nyt en tosiaankaan jaksa astua edes ovesta ulos. Hyvä että tuolilla jaksan istua. 😀 Toivottavasti paranet pian!

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.