Tyttöjen ilta

Kun arkena kulkee suurimman osan ajasta treenitrikoissa ja lenkkareissa, on välillä kiva laittautua enemmänkin. Ja kun arjessa vauhti on välillä melkoinen, tekee hyvää pysähtyä ja rauhoittua. Nämä yhdistyvät täydellisesti perinteisessä tyttöjen illassa: Hyvää ruokaa, seuraa ja viiniä. Laittautumista, maailman parannusta ja tanssimista olohuoneessa. Istuskelua kantapaikassa puolille öin.
Siitä on täydellinen tyttöjen ilta tehty!

Minä olin tällä kertaa emäntänä vastaten tarjoiluista. Ystäväni puolestaan tarjosi (erittäin maistuvan) viinin. Voisin kyllä melkeinpä sanoa että kokonaisuus oli aika napakymppi!
Jutusteluamme siivitti ruokaisa salaatti, joka piti sisällään paahdettua kesäkurpitsaa ja munakoisoa, parsaa, paprikadippiä sekä bresaolaa. Sopivan suolainen setti, jonka jälkeen jäi vielä tilaa jälkiruoalle!

Jälkiruoaksi nautimme ihania tuoreita marjoja suklaatahnan ja rapean myslin kera. Kokonaisuus oli juuri sopivan makea suolaisen aterian vastapainoksi. Marjojen raikkaus pelasti annoksen liialliselta imelyydeltä! Jos raikkaiden marjojen ja pehmeän suklaan yhdistelmä kuulostaa jo itsessään taivaalliselta, niin kokeilkaapa lisätä päälle vähän mysliä. Rouskuvuus ja pähkinäiset sattumat kruunasivat tämän jälkkärin täydelliseksi!

Viininä meillä oli Two vines -nimistä punaviiniä. Sen enempää en sitten viineistä tiedäkään… Viinitietämättömyydestäni huolimatta voin kuitenkin sanoa sen olleen oikein hyvää! Ei ollut yhtään sellaista pistävää vaan todella miellyttävän makuista. Tällaiselle tottumattomalle viininjuojalle tuo vain taisi olla aika tujua!

Ehkä tämä selittää sen olohuoneessa tanssahtelun? Toisaalta niin voisi tapahtua ihan ilman viiniäkin. Tämän naisen kanssa tunnelma on aina kohdillaan!

Lopuksi oli vielä edessä projekti nimeltä ”Laitetaanpa tyttö edustuskuntoon”. Eli toisin sanoen seurani katsoi vierestä kun meikkasin yritin meikata. Vähän tietysti riskialtista jättää laittautuminen viinin nauttimisen jälkeen tapahtuvaksi operaatioksi. Virhearvioiden riski nimittäin kasvaa noin potenssiin miljoona.

  
Nyt on rentoutunut ja hyvin syönyt fiilis! Vatsa ehkä vieläkin pikkuisen kippuralla kaikesta nauramisesta ja pääkoppa vapautunut kaikista mielessä pyörivistä asioista. Kiitos vielä ihanasta illasta <3
Koska te olette viimeksi viettäneet perinteistä tyttöjen iltaa? 🙂

2 thoughts on “Tyttöjen ilta

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.