Hyvän mielen postaus

Asioita, jotka ovat tehneet minut iloiseksi viime aikoina…

 • Kukkivat syreenit ja niiden huumaava tuoksu! Semmoinen joka täyttää koko pään kun kulkee syreenipuun ohi. Aistillinen overload.
 • Auringon pilkahdukset sateen lomassa. Miten ihanaa onkaan herätä auringonpaisteeseen! Päivä lähtee ihan eri tavalla käyntiin.
 • Pikapulahdus järvessä. Boooom, oli kyllä takuuvarma piristys! Vesi oli nimittäin sen verran kylmää vielä tässäkin vaiheessa kesää. Tiedättekö, niin kylmää ettei meinaa oikein saada henkeä ja kauhoo paniikinsekaisin tuntein muutaman vedon rannan tuntumassa? En voi sanoa että se kylmyys oli kauhean ilostuttavaa tai nautinnollista, mutta olotila jälkikäteen on huikea. Menen huomenna uudestaan!
 • Mahtavat tyypit töissä. Sekä asiakkaat ja työkaverit. Ammennan heistä ihan valtavasti energiaa! Voi sitä tekemisen meininkiä treeneissä, ei voi kuin ihastella.
 • Jännitys. Edessä on paljon asioita, joita odotan ihan hirmuisen innoissani. Ensimmäisenä mainittakoot RSPoleweekend Jyväskylässä mahtavien tankomimmien ja taitavien opettajien kanssa! Meidän Kuopion RSP muuttaa myös uusiin tiloihin heinäkuun alkuun mennessä, niin siistiä! Lisäksi saan kylään erään tärkeän ystävän, jonka kanssa ei olla nähty pitkään pitkään aikaan ❤ Pääsen myös käymään pitkästä aikaa kotikotona Länsi-Suomessa, menen harjoitteluun ja myyjäksi kansainvälisille markkinoille! Syksyn kuvioista voisin oikeastaan kirjoittaa erikseen, sen verran kaikkea jännää on tiedossa. Odotuksen fiilis on mahtava.
 • Alennusmyynnit Sokoksella. Vaikkei materia tuokaan onnea, niin kyllä alennuksella ostetut uudet tennarit ja  kosmetiikkatavarat vaan tuovat hymyn huulille. Sisäinen markkamummoni kiittää jälleen säästetyistä pennosista!
 • Erään blogistin kissan paraneminen. Ihan huikeaa, syöpäpirulainen voitettiin! On myös todella sydäntä lämmittävää kun lemmikistä pidetään noin hyvää huolta ❤ Lämmön ja huolenpidon pitäisi toki olla itsestäänselvyys mutta eihän se aina sitä ole.
 • Luovuuden kukkiminen. Tämä olennainen osa minua oli hukassa jonkin aikaa. Olen ehkä nyt vasta tajunnut tuon luomisen merkityksen minun henkiselle terveydelleni. Nyt luovuussuoni taas pulppuaa: esimerkiksi edellispäivänä leivoin ihan extempore banaanileivän.
 • Onnistuminen. On tosi siistiä kun saa toteuttaa itseään ja se vielä onnistuu. Kyseessä voi olla isompi asia tai jokin tosi pieni. Iloa se silti tuo! Esimerkiksi se jo mainittu banaanileipä – tuli muuten superhyvää! Haluutteko reseptin? 😉
  • Suklaa. Ei tarvita lisäperusteluja.
  • Kipeä pylly. Pääsin tekemään jalkaprässiä ensimmäisen kerran puolen vuoden tauon jälkeen. Tein ihan miniminipainoilla ja yksi jalka kerrallaan, tosi keskittyen. Lienee hermotusharjoitukset ja asennonkontrollitreenit menneet perille, sillä berberi on nyt kolmatta päivää aivan tosi hirmuisen valtavan kipeä. Tavallaan aika ihanaa.
  • Lukuisat herkkuhetket ystävien kanssa. Mielenkiintoiset ja syväluotaavat keskustelut, milloin aamiaisen, iltapäiväkahvin tai iltapalalautasen ääressä ❤ Herkuttelu itsessään on jo valtavan ilostuttavaa puuhaa, mutta ystävien kanssa fiilikset nousevat noin potenssiin miljoona.
  • Bloggaaminen. Ja teidän kommentit! On ihanaa kun kerrotte mulle teidän ajatuksista ja kokemuksista. Kuulisin mielelläni lisääkin. Eli jos jokin ihastutti/vihastutti, jätäthän siitä jäljen kommenttiboksiin! Vaikka tämä on minulle suurelta osin itseni toteuttamista, teen tätä myös teille!
  • Tekstiviestillä saatu kehu. Voooi että olin niin otettu! Viesti kannusti jatkamaan bloggaamista samaan malliin ja voin kertoa että se teki minut aivan superiloiseksi. Miten noinkin pienellä asialla, yhdellä viestillä, voi saada toisen mielen paremmaksi? Kiitos vielä tätäkin kautta! ❤

  Semmoisia asioita tähän päivään. Mitä ilonaiheita olette kokeneet viimeaikoina? Isoja tai pieniä, antaa tulla! Postaustoiveita saa myös jättää, kuten aina muutenkin!
  Onko teillä muuten juhannussuunnitelmia? Mulla taisi taas mennä niin ohi koko juhannuksen tuleminen ettei ainakaan toistaiseksi ole mitään erikoista tiedossa 🙂

   6 thoughts on “Hyvän mielen postaus

   1. Heippa! Onpas mukavia ilon aiheita ja itsekkin voisin allekirjoittaa niistä monia! itse iloitsen myös uudesta työpaikasta sekä työkavereistani 🙂 banaanileivän resptiä odotellessa�� itse meinaan juhannuksen viettää kavereiden kesken mökillä jonne menemme koko viikonlopuksi��päästä luovuutesi valloilleen ja luo itsellesi extempore juhannus yksin tai muiden kanssa ��

    Like

   2. Ihanan iloinen postaus, tuli itsellekin oikein hyvä mieli. Kiitos, että jaoit omia ilojasi myös lukijoille 🙂

    Miusta tuntuu, että välillä pitäisi ihan ottaa ruutuvihko käteen ja listata kaikki viikon tai päivän aikana iloa tuottaneet asiat. Monesti ne kun tuppaavat unohtumaan eikä ehkä edes tajua kuinka paljon iloisia ja hyviä asioita päivään on mahtunut.

    Mie lähden juhannukseksi mökille sadetanssimaan, ainakin foreca on tällä hetkellä sitä mieltä.

    Like

   3. Heippulis! Onnea uudesta työpaikasta ja kivoista työkavereista 🙂
    Banskuleivän resepti tulossa heti kommentteihin vastaamisen jälkeen…
    Mökkeily on varmasti yksi parhaista tavoista viettää pitkä viikonloppu, pitäkää hauskaa!
    Ja voi miten kivalta kuullostaa tuo extempore juhannus! Aion toteuttaa sen ehdottomasti ja tehdä vaan kaikkea kivaa 😉

    Like

   4. Kiitoksia kommentista Viivi, taas lisää ilonaiheita! 🙂

    Se on yllättävää, miten paljon niitä iloisia juttuja saattaa löytyä kun alkaa miettiä. Helposti vaan ne menevät arjessa ohi… Ruutuvihko on oivallinen tapa metsästää kadotettuja iloisia asioita! Jossain vaiheessa itseasiassa harrastin kiitollisuuspäiväkirjan kirjoittamista, vähän sama juttu kyseessä 🙂

    En kestä miten ihanalta sadetanssi kuulostaa! Ainakin näin sisätiloista ajatellen 😀

    Like

   Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

   Fill in your details below or click an icon to log in:

   WordPress.com Logo

   You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

   Google photo

   You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

   Twitter picture

   You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

   Facebook photo

   You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

   Connecting to %s

   %d bloggers like this: