Päivä matkassani: Tiistai 9.6

5.39 Huomenet!
Hirmuisen väsynyt olo. Takana jälleen noin viiden tunnin yöunet. Tätä on jatkunut jo puolitoista viikkoa, muutosta asti. Vähän tahmeasti kierähdin ylös ja tassuttelin aamutoimiin.

06.08 Mihin aika katosi?
Taitaa todella olla hidasta menoa. Mihin tuo puolituntinen hävisi? Joillekin tuo voisi toki olla normaali aika, mutta itselleni tosi pitkä. Huomioiden siis että tuohon aikaan sisältyi lähinnä hampaiden pesu ja vitamiinien alas kulauttaminen. Aamiainenkin oli jo valmiina, joten siitäkään ei voinut ajanmenoa syyttää!

6.31 kahvit tulille
Tässä kohtaa silmät alkavat ehkä pikkuhiljaa aueta. Ehdin kuitenkin kahvikupillisensaavillisen aikana ajatella noin 1001 asiaa käpi – ja unohtaa kaiken ajattelemani saman sekunnin aikana.


7.04 kimpsut kasaan ja ulos ovesta
Lähdin hyvissä ajoin tallustelemaan kohti työpaikkaa. Löntystin oikein rauhassa, yritin samalla karistella viimeisiäkin unihiekkoja silmäkulmista. Kesken matkan pysähdyin katselemaan kävelyreittini varrelle. Miten nättiä ja aurinkoista olikaan!

7.30-8.30 oma treeni
Päätin tehdä oman treenini ennen töiden alkua. Päädyin tanssimaan ja fiilistelemään käsilläseisontaa. Lisäksi tein muutamia vaativampia voimanostoja. Tanssissa oli aivan huikea flow päällä! Kuuntelin musiikkia ihan laidasta laitaan: On mielenkiintoista yrittää mukautua täydelliseen tyylin vaihdokseen omaa liikekieltä muuttamalla!

08.35 Toinen aamupala, rullailua, selkäjumppaa

09.30-11 Työt
Ohjauksen jälkeen totesin kauniin ilman kaikonneen jonnekin. Ulkona nimittäin satoi ja tuuli hirveästi. Tein ylimääräisen kävelylenkuran eräiden papereiden hakemiseksi. Tässä kohtaa nälkä alkoi kyllä painaa jo kovasti.

~12 lounastamista
Niinhän siinä kävi että nälkä kasvoi turhankin suureksi. Milläpä sitä paremmin paikkaamaan kuin ihanalla jälkkärillä! Tykkään tällä hetkellä kovasti kirsikoista, joten niitä napostelin ruoan lisäksi. Saatoinpa napata palan tummaa suklaatakin…Ja kahvia.

  
 

Sitten suihkut, toimistohommat ja blogijutut. Vastailin siis muutamiin sähköposteihin, hoidin yhden kouluun liittyvän jutun ja maksoin taas laskuja. Tällaista perusarkijuttua siis! Blogin puolelle kirjoittelin aamupalapostausta ja luonnostelin muutamaa uutta tekstiä.

15.13 Välipala-aika! Banskupannari maapähkinävoilla upposi melko vauhdilla ❤ Oikeastaan niinkin vauhdilla etten ehtinyt edes napata siitä kuvaa. Mutta kyllähän te tiedätte miltä herkkupannari näyttää! Voitte ainakin kuvitella sen olleen sellainen täydellinen bloggaajaihmisten pannukakku. Todellisuudessa se saattoi hieman palaa kiinni, tarttuen pannuun ja reveten riekaleiksi. Tuo epämääräinen mytty maistui kuitenkin oikein herkulliselta.

15.33 Käynti asioilla kaupungilla
Pyörähdimme kämppikseni kanssa kaupoilla. Lähinnä kuolasimme kaikkea matkailuun liittyvää ja uusia kenkiä. Molemmilla taitaa olla vähän matkakuumetta… Saamme oikein lietsottua toistemme matkailuintoa asuessamme saman katon alla!~18 Jälleen ruokaa

Kummallinen nälkä kokoajan! Päätin kokeilla kaupasta nappaamiani falafelaineksia: Pussin sisältöön lisättiin vain vesi, turvotettiin ja paistettiin. Noh, kuten arvata saattaa, kikherneet eivät oikein ole ystäviäni. Eli falafelit –> huono olo & turvotus. Yäk.

Puheluja, hengailua, venyttelyä ja möllöttelyä
Ja taas sellainen ajan katoamishetki! Mihin tästä hävisi se lähes parituntinen?

19.40 Raitista ilmaaaa!
Oli vielä pakko päästä ulos tallustelemaan. Hirmuinen tuuli siellä vallitsi edelleen, mutta muuten oli kaunis ilma. Lisäksi oli kaikkia ihania eläimiä liikkeellä: Silkkiuikkuja, sorsia, oravia! Kuljin musat korvilla, rauhalliseen tahtiin,ihmisiä tarkkaillen. #kyylämummo

20:51 Iltapuuron ääreen
Ihana puuro punaisilla marjoilla ❤ Tämä se vasta oli todellista herkkua!

21.34 Unille ihan rätti poikki
Vähän tässä kohtaa mietin että miksi ihmeessä olenkaan näin väsynyt? En oikein saanut mitään aikaan päivän aikana ja silti tuntuu olevan veto pois. Päädyin kuitenkin pohdinnoissani siihen lopputulokseen, että välillä tarvitaan tämmöisiä tekemättömyyspäiviä. Osaa sitten taas pistää hösseliksi, kun on edellisenä päivänä lepäillyt!

Loppuun tärkeä kysymys: Tuleeko teille noita hetkiä, jolloin aikaa vain häviää jonnekin? Vai olenko ainoa ajanhukkaaja? :’)

2 thoughts on “Päivä matkassani: Tiistai 9.6

  1. mä niin tykkään näistä sun postauksista missä kerrot arjestasi! ja ihanaa että palasit bloggailemaan, joku sun tyylissä nappaa ja saa aina lukemaan postauksesi bloglovinissa vaikka nyt puhelinaikaa vähennettyäni monet muut postaukset klikkaan vain mark as read'illa pois. sun juttuja meikä ei skippaa! 😀

    Like

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: