Day with me

Olen aina tykännyt lukea postauksia, joissa bloggaajat kertovat päivänsä kulusta kuvin ja sanoin. Mieluiten vielä ajatusten ja tunnetilojen tasolla. Ajattelin siis itsekin kokeilla vastaavan tekstin kirjoittamista. Tämän postauksen myötä pääset siis kurkistamaan tavalliseen maanantaipäivään minun matkassani!

06.22 Herätys
Herään luonnostaan, ilman kelloa. Sade ropisee ikkunaa vasten. Olo on yllättävän pirteä, vaikka nukuinkin melko huonosti. Päätän nousta heti ylös, sillä masussa jo kurnii.

06.24 Hampaiden harjaus gone wrong
Huomaamatta oli päässyt käymään juuri samanlainen tilanne kuin positiivisuuspostauksessa kuvasin. Eli hammastahna oli loppu, hammasharja muistutti vessaharjaa ja tukka puolestaan lähinnä huonoa permanenttia. Kampaus oli niin hassu että alkoi ihan naurattaa. Nappasin lainaan kämppiksen hammastahnaa, jotta pääsin jatkamaan päivää.

06.45 Aamupalan laittoon
Koska nälkä oli edelleenkin hirveä, mutustelin banaania jo ennen varsinaista aamupalaa. Keittelin puuron rauhassa kattilassa, hitaasti hämmennellen. Kruunasin koko komeuden lorauttamalla joukkoon kookosmaitoa – miten herkullisen pehmeää!  
 

07.27 Aamukahvia

07.46 Aamujumppaa
Kevyttä venyttelyä, rullailua ja selän notkistelua. Kropan herättelyä uuteen päivään!

08.01 Päivän somehetki
Selailen yleensä aamuisin läpi facebookin, instagramin ja mielenkiintoisimmat blogit. Loppupäivän yritän pitää itseni irti somesta. Virtuaalimaailmaa selatessani haudon polvea kylmäpussilla ja hörpin kahvia.

08.12 Hmmm, kahvia on yhä jäljellä
Kulautan kylmät kahvin loput kurkusta alas. Pyrähdän keittiöön hakemaan vettä ja teen matkalla piruetteja. Tuntuu vaikealta olla paikoillaan!

08.48 Kotitoimisto pystyyn
Laskujen maksamista, päivän ohjausten suunnittelua, blogin kommentteihin vastaamista ja uuden blogipostauksen kirjoittamista.

10.24 Nälkä!
Suuntana siis keittiö. Taas pääsi niin kova nälkä yllättämään, että kokkauksen ajan piti ehkäistä nälkäkiukkua porkkanalla…

10.57 Tiskailua ja kotihommia
Samalla mutustellen appelsiinia. Kurkin myös ikkunasta pihalle siinä puuhastellessani. Sataa yhä. Tuli yht äkkiä kauhea tarve lähteä ulos!

11.08 Minikävelylenkki
Kroppa selkeästi kaipasi jonkin sortin liikettä, kun kävely sateessa houkutteli niin kovasti. Ja olihan ilma raikas. Ihastelin puihin puhjenneita lehtiä. Miten ne joka kevät onnistuvatkin ilmestymään kuin tyhjästä? Kuuntelen kävellessäni Auroraa. Kun kuulokkeista alkaa soida Runopoika -niminen kappale, en voi olla laulamatta vähäsen. Sama biisi saa minut myöskin aina itkemään. Tälläkin kertaa, ainakin yhden kyyneleen verran!

11.53 Kotona päivän toinen selkäjumppa
Samat taivutukset ja lonkankoukistajavenyt kuin aamulla. Samalla ihastelen uutta paitaani. Jotenkin mystisesti tuo meditatiivinen kävely vaihtui puolivälin jälkeen samoiluun Intersportissa… Mukaan tarttui Adidaksen pehmoinen, jättisuuri harmaa college.
 
12-14 Höntsäilyä
Lukemista, välipalaa, kahvia, polven hautomista kylmäpussilla, lähtö töihin. Ihania herkkutaateleita!

14.15-18.30 Töissä
Valvoin vapaan treenivuoron sekä ohjasin lisäksi Alkeis1- ja Alkeis2 -tunnit. Vapaalla treenillä pyörähtelin itse hiukan mukana, tein vähän kehonhuoltoa ja muutamia voimaliikkeitä tangolla. Ohjaukset menivät aika nappiin, oli iloinen ja menevä meininki koko porukalla! Nautin ohjaamisesta suunnattomasti. Jälkikäteen olen tosin hyvin väsynyt, sillä töissä on oltava kokoajan läsnä. Silti en kyllä vaihtaisi työtäni mihinkään toiseen: On hienoa nähdä, miten asiakkaat kehittyvät ja miten voin omalla tekemiselläni auttaa ja motivoida muita!

18.48 NÄLKÄ
Hups miten pitkä ateriaväli. Kävellessäni kotiin päin alkoi oikein jo heikottaa. Olenkohan hukannut kykyni syödä järkevästi? Nappasin nopean välipalan ja vaihdoin pikaisesti vaatteet. Olin varma, että jos istahdan alas, en jaksa enää nousta ylös! Siispä ratkaisuna oli olla istahtamatta, hehheh. Pääsin illalla nimittäin vielä itse temppuilemaan akrobatiatreeneihin, ihanaa!

19.30-21.00 Akrobatiassa
Meitä oli paikalla tosi vähän, joten ohjaajammekin pääsi itse treenailemaan kanssamme. Vedettiin alkuun hyvät lämmöt ja siitä sitten kukin sai alkaa harjoittelemaan mitä sillä hetkellä huvitti. Itse päädyin käsilläseisonta- ja punnerrusharjoituksiin. Olen muutenkin ottanut nuo akrobatiatreenit aivan ylivarovasti tuon selän takia. Selässä tuntui kuitenkin koko treenin ajan tosi hyvältä! Oli jälleen ihan mahtava fiilis liikkua ilman kipua.

21.32 Vihdoin kotona
Tiedättekö sellaisen positiivisen fyysisen väsymyksen? Sellaisen ihanan raukean olotilan, jossa voisi vaikka nukahtaa heti pään tyynyyn laittaessaan? Juuri semmoinen olo oli eilen illalla!
Sinnittelin vielä iltapalat. Huom, monikossa. Masuun päätyi nimittäin vielä myös puurolautasellinen lisukehärpäkkeineen. Nälkä tuntui jotenkin pohjattomalta. Sen siitä saa kun ei syö oikeaa ruokaa vaan elää välipaloilla, aijjai… Vannon taas, että parannan tapani. Koskakohan oikein opin, etten kuitenkaan jaksa kokata yhdeksän jälkeen illalla?

22.54 Suihkun kautta unille
Nukkumaan mennessä fiilis oli oikein hyvä. Kuten näkyy tuosta ennen nukahtamista napatusta selfiestä. Hymyilytti! Kuulostelen oloa kropassa: Tuntuu siltä että tosiaan on jotain tehnyt. Mutta merkkiäkään huonosta kivusta ei kuulu. Jes! Väännän vielä päivän kolmannen selkäjumpan ennen lakanoiden väliin kömpimistä.
Tykkään kauheasti mun päivistä. Yksi kivoimmista jutuista tällä hetkellä on vaihtelu: On tällaisia sinkoilen paikasta toiseen päiviä, joina liikun ja liikutan muita. Toisena päivänä taas saatan olla opiskelun ja tietokoneen parissa koko päivän. Tämä maanantai oli kaikessa hikisyydessään oikein mieluinen!


Mitä ootte mieltä tämän tyylisistä postauksista? Haluatteko useamminkin kurkistaa päiviini? Ehkäpä seuraavana olisi vähän rauhallisemman päivän mietteitä ja tekemisiä?

8 thoughts on “Day with me

  1. jee ihanaa! 🙂 justiin tämmösiä postauksia tykkään lukea, ihanaa kuulla tälleen vähän että mitä sulle kuuluilee 🙂 ♥

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.