Hei armas blogini

Mitä sinulle kuuluu?
Tiedän etten ole viimeaikoina kovin aktiivisesti luonasi käynyt. Olen kuitenkin miettinyt sinua usein. On ollut vähän ikävä. Olen yrittänyt työntää sinut pois mielestäni. Enhän nyt voi palata, en ehdi, en jaksa, ei sitä kuitenkaan kukaan lue. Kuitenkaan en ole pystynyt sinua unohtamaan, oi armas blogini. Uhkailin jopa poistavani sinut ja koko sisältösi. Koskaan en kuitenkaan siihen kyennyt. Olet minulle liian tärkeä.

Kuluneeseen ajanjaksoon on mahtunut monenmoista. Olen menettänyt motivaationi opiskeluun. Kuitenkin olen opiskellut enemmän kuin koskaan. Liikaakin. Tehnyt työtä, jota rakastan. Menettänyt työkykyni. Saanut sen viimein takaisin. Sairastanut luvattoman paljon. Oppinut arvostamaan terveyttä. Nauranut vatsani kipeäksi. Itkenyt ja huutanut keuhkot pihalle. Ihmetellyt elämän suuria pieniä iloja. Kironnut pienintäkin vastoinkäymistä. Matkustanut veljen kanssa ulkomaille. Kököttänyt neljän seinän sisällä kykenemättä liikkumaan. Todennut olevani riippuvainen luovasta elementistä. Kadottanut silti luovuuden täysin. Käynyt burn outin partaalla ja hukannut itseni. Aloittanut matkan minuuden löytämiseen ja stressin karkottamiseen. Sillä tiellä ollaan edelleen. Ystävät ovat olleet kultaakin kalliimpia ja olen heille ikuisesti kiitollinen jokaisesta hetkestä.

Tämä kaikki on opettanut minulle jotain. Oi kuinka arvostankaan kirjoittamista ja sinua armas blogini. Ehkä tarvitsinkin vain pienen hengähdystauon? Nyt haluan palata takaisin.

Luoksesi palaaminen on mietityttänyt minua kerran jos toisenkin. Mitä kaikkea haluaisinkaan sinulle jo kertoa? Ideoita teksteihin on lukemattomia. Mietin myös, että riittääkö aika ja jaksaminen. En kuitenkaan haluaisi suorittaa kirjoittamista. Olisiko sinulle okei, että kirjoittelen omaan tahtiini ja ilman stressiä? Toiveissani olisi myös postausten aihepiirin laajentaminen: Haluaisin keskittyä kokonaisvaltaisemmin hyvinvointiin. Ravitsemus on toki luonnollisena osana tätä kokonaisuutta, mutta se ei yksinään tunnu riittävän. Sopisiko tämä sinulle, blogini?

Näillä saatesanoilla ajattelin tehdä come backin! Kysymys kuuluukin, onko siellä linjoilla enää ketään? Tarkoituksenani olisi siis kirjoitella laaja-alaisemmin hyvinvointinäkökulmasta. Blogi kokee myös ulkoisen kasvojenkohotuksen sisällön laajenemisen ohella. Who’s with me? 🙂

~Hilla

20 thoughts on “Hei armas blogini

 1. Täällä ollaan, ja laajemmatkin aihealueet on tervetulleita! 🙂 Kommentointi on turhauttavan harvinaista nykyään – minustakin tuntuu ettei kukaan lue vaikka kävijälukemat paukkuvat tilastoissa. 🙂

  Like

 2. Kukapa ei linjoilla olisi ja omaan tahtiin vain kirjoittamaan aiheesta kuin aiheesta :).
  Ja muuten, blogisi kautta tykästyin riisikakkuihin. Isot kiitokset siitä (y).

  Like

 3. Jee, tervetuloa takaisin! Täällä ollaan edelleen! Aihepiiriin laajentaminen kuulostaa hyvältä myös. Eikä blogin päivittäisestä ja mahdollisista pitkistä kirjoitustauoista mun mielestä tarvitse ottaa stressiä. Pääasia, että homma pysyy kivana harrastuksena. 🙂

  Like

 4. Täällähän mä!! Ai hitto että oonkin onnellinen, että blogisi jäi mun bloglovinin seurattuihin, koska sun postaukset oli yksiä mun lemppareista! Ja jutut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista omaan tahtiisi kuulostaa hyvältä! (-: Nyt keväällä pitää taivastella kirsikkapuita ja upeaa luontoa, postaile sillon kun siltä tuntuu. Ihanaa ihanaa ihanaa kuitenkin kun sinusta kuulee taas blogin kautta! ❤

  Like

 5. Oi ihanaa! Täällä todellakin ollaan kuulolla:-) kirjoita niin kuin sinusta tuntuu, silloin lopputuloskin on sinun näköisesi eli ihanaa luettavaa meille muille:)
  -k

  Like

 6. Kiitos hirveästi kaikille kommenteista! Olen todella onnellinen että otitte minut yhtä sydämellisesti jälleen vastaan kuin aikanaan hyvästelitte 🙂

  Like

 7. Hyvä, kun tulit takaisin. Olen saanut sinun blogistasi todella hyviä ruokavinkkejä, kun vatsa ajoittain vaivaa.

  Like

 8. HEI kuinka kivaa! Itselläni on ollut ja on edelleen ongelmia ruoan kanssa, lähinnä siinä mitä syödä ja mitä ei,onko terveellistä vai ei ja aika ajoin ajettelu ahdistaa. Muistin kuinka aikaisemmin ennen kuin omat ajattelutavat alkoivat muuttua kävin usein lukemassa täällä ja nyt olet takaisin jees!

  Like

 9. Oi ihanaa että olet palannut! Olet aina ollut bloggerin sivullani( jota en ole enää niin usein käyttänyt) ja tulin pitkästä aikaa vilkaisemaan tätä ja sitten ihanaa kun huomasin että olet palannut 🙂 ♡ Olen niin onnellinen, täällä on siis ainakin yksi innokas lukija 🙂 Kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa toki myös. 🙂

  Like

 10. Jeee, kiitos ihanasta kommentista! ❤ huikeaa kuulla että olet edelleen innokkaasti mukana. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin linjalla jatketaan 🙂

  Like

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: