Morning moments

 
Aamuissa on vaan sitä tunnelmaa.
En kyllästy niihin ikinä!
Erityisen ihanaa on kun saa rauhassa selailla blogeja, mutustella hyvää aamupalaa, ottaa ruokakuvia, hörppiä ja nautiskella.
Sellainen on minulle täydellinen aamurutiini.
Toisaalta myös kiireessä hutaistu peruspuuro ennen punttitreeniä voi olla nautinto.
Parasta on kuitenkin rauhassa laitettu, värikäs aamiainen.
Mieluiten sellainen, joka sisältää paljon erimakuisia pikkujuttuja.
Ei pääse makuaistikaan kyllästymään!

 
Lähden huomenna ajelemaan taas kohti Länsi-Suomea.
En siis varmuudella tiedä loppuviikon päivitystahdista, fiiliksen mukaan mennään.
Vietän pääsiäisen siis lapsuudenkodissani.
Ihanaa päästä vierailulle pitkästä aikaa!
Ja saan leipoa sitä mutakakkua…hihii.
 
Ihastuttavaa pääsiäistä teillekin!

4 thoughts on “Morning moments

  1. Ihan samaa mieltä! Aamut on niin parhautta <3 Rakastan herätä tooosi aikaisin ja juoda rauhassa kahvin ja syödä pari riisikakkua heran kanssa, jonka jälkeen treenaan :) Ja sen jälkeen on vuorossa varsinainen aamiainen! Kaksi aamupalaa siis, nerokasta, vaikka itse sanonkin :D Puuro on aika ykkössuosikki erilaisine höysteineen, mutta välillä on kiva tehdä vaikka proteiinipannareita!

    Ja olen ennenkin tainnut mainita, mutta itsekin tykkään oikeastaan aina kotona syödä niin, että eri asiat on omilla lautasillaan ja että värejä on paljon. Äsken esimerkiksi söin riisikakun leikkeleellä ja kurkulla, proteiinipannaripalan maapähkinävoilla ja banaanisiivuilla, sekä omenaa ja miniporkkanoita. Kaikki omilla lautasillaan/omissa kipoissaan 🙂 -A- Ps. Mikä ihme tämä riisikakkuhimo oikein on? 😮

  2. Tuo kahden aamupalan taktiikka on kyllä melkoisen nerokas! Toimii mainiosti juuri aamutreenipäivinä 🙂 hihhihii, jollain muullakin on siis tuollainen paljon kaikkea pientä eri kipoissa -lähestymistapa ruokailuun 😀 enempi parempi! Tosiaan on jännä miten riisikakkuihin tulee himo, vaikkeivat ne edes maistu kauheasti miltään… Päälliset ratkaisevat? 😉 mantelivoi + kaneli riisikakulla = bueno! Kiitos taas kommentistasi A 🙂 meidän aamuihmisten on pidettävä yhtä!

  3. No eihän ne maistukaan, aika outoa! Itse olen syönyt niitä mm. (sinun ohjeella tehdyllä) taatelikinuskilla ja banskusiivuilla, tai leikkeleellä ja kasviksilla. Mantelivoita voisi kyllä koettaa! Hih, kyllä, me aamuihmiset tosiaan ollaan ihan oma lajimme! 😀 Ihanaa sunnuntaita! -A-

  4. Vitsi tuo taatelikinuski + bansku kuullostaa herkulliselta 😀 tänään muuten testissä kahden aamupalan taktiikka 😉 Ihanaa myöhästynyttä sunnuntaita ja mukavaa maanantaita!

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.