Biona omppusose

 
Eksyin taas yllättäen hippikauppaan ostoksille…
Tällä kertaa mukaan tarttui muun muassa Bionan omenasosetta.
Sataprosenttista omenaa, ei mitään lisättyä 🙂

 
Laskeskelin tuossa että tuohan on ihan saman hintaista kuin Bonnen omenasose!
Hinnaksi tulee siis 5€/kg eli 3,50€/purkki.
Erona on kuitenkin koostumus.
Tykkään tämän paksusta ja pehmeästä koostumuksesta huomattavasti enemmän.
Bionan omppusose on kuin kotona tehtyä, Bonnen ehkä vähän enemmän lirua tuohon verrattuna 🙂

 
Kokeilkaapa jos tykkäilette omenaisesta mausta!
Purkin kansi oli kyllä harvinaisen piukasti kiinni.
Siinä oli omppusoseet pöydillä, kaappien ovissa, lattialla, paidalla ja jopa sukissa.
Ja mitäänhän ei pois heitetä eli lusikalla naamaan vaan 😀

 
Huomaatteko muuten wannabe-ruokabloggaajan heijastuman tästä viimeisestä kuvasta? 😉

6 thoughts on “Biona omppusose

  1. Voi vitsi kun kuulostaa herkulta! Paksu ja tahnainen on aina hyvä juttu! Ruohonjuuressa oon tuota itsekin käynyt mielenkiinnolla kattelee… en kuitenkaan uskaltanu ostaa noin isoa pönikkää kun muistaakseni purnukan kyljessä luki, että säilyy avattuna vain 3 päivää. En millään saa yksin kiskottua sitä niin nopeesti (nimim. banaanisosettakin pakko saada joka päivä omppusoseen lisäks ja _kai_ sitä pakko muutaki syödä kun vauvaruokaa). Tuleeko sulla käytettyä toi kokonaan vai ootko säilytellyt pidempään avattuna?:)

  2. Hei Liinu 🙂 Oli kyllä tosi namia omppusosetta! Hehehh, mulla taisi tuo purkki kestää vain sen nelisen päivää vaikka söin muutakin kuin vauvanruokaa… Kyllä luulisin sen säilyvän kauemminkin avattuna! Kyllähän sen hajusta/mausta sitten huomaa jos se pilaantuu 🙂 Eikä tuossa nyt ole oikeastaan kuin se 200g enemmän kuin Bonne-purkissa!

  3. voisikos tätä pakastaa jos tuntuu liian isolta kerta-annokselta? Minä teen omista ompuista sosetta syksyisin ja pakastan sen pieniin rasioihin tai pusseihin. Helppo ottaa mukaan töihin jäisenä ja syödä sitten sulaneena. Sulaa myös nopeasti puuron päällä ilman erillistä lämmitystä 🙂

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.