4 thoughts on “Inspiration pics

  1. Noi smoothiet ja ”mössöt” näyttää tosi hyviltä! 🙂
    Kuvaatko muuten aina samalla kameralla ruokiasi?
    Mietin vaan, kun joskus kuvat ovat hieman sumeita kännykällä lukiessani, mutta useimmiten ne ovat todella hyvälaatuisia.

  2. Voi että, toivottavasti ihan vain näiden kuvien katsomisesta tarttuisi jotenkin itseenkin taidot tehdä moisia aterioita! Näyttää kyllä herkulliselta 🙂 Harmittavan usein reseptit ja ohjeet, joita olisi mielenkiintoista kokeilla, sisältävät kaikenlaisia tarvikkeita, joita ei ihan perus ruokavarastosta löydä. Esim. psylliym – jauheet, macat, heraprotskut jne. En viitsi lähteä ostamaan isompia satseja todella hintavia tuotteita ihan muutaman kokeilukerran vuoksi. Mutta herkullisia kuvia tosiaan, vielä kun osaisi itsekin lähes vastaavia kyhäillä! 🙂

  3. Kiitos kovasti 🙂 suurimmassa osassa näistä ei kyllä ole mitään kokattavaa varsinaisesti, lähinnä tehosekoittimen tai paistinpannun käyttöä! Ihan varmasti osaa jokainen 🙂 suurin osa käyttämistäni tuotteista on hyvinkin monikäyttöisiä. Ajattelin pian kirjoittaa lisää masunhoidosta ja kuiduista, jolloin tulee esiin psylliumista ja sen käyttötarkoituksista 🙂 jotkut raaka-aineet ovat kuitenkin mukana pelkän makunsa/terveysvaikutustensa vuoksi ja ne voi hyvin jättää pois! Kuten vaikkapa tuo maca 🙂

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.