Ja taas paastotaan…

Eilisellä ruokatankkauksella oli syynsä.
Tänään on nimittäin taas vaihteeksi nestemäinen ruokavalio.
Tai no aamiaisen sain syödä normaalisti, mutta lounaaksi “liemimäisiä” ruokia, mitä se ikinä tarkoittaakaan. Muuten sitten vain kirkkaita nesteitä.
Jos minusta ei ala kuulua pariin päivään niin olen sitten kuollut nälkään.
Tai nälkäkiukkuun.
Aamiaisella massuuni päätyikin sitten iso annos kalkkunan jauhelihaa kasviksilla…
..pari palaa suklaata ja pari taatelia…
…sekä vihersmuutti isolla kasalla pähkinöitä. Lisänä yllättäen myös kahvia.
 
Huomenna siis tutkiskellaan taas masua/ohutsuolta sellaisella kapselikuvausmenetelmällä.
Siinä nielaistaan pieni kapseli, joka ottaa useita satoja kuvia kulkiessaan ruoansulatuskanavassa.
Vatsalle kiinnitetään elektrodit, joihin kapseli sitten lähettää kuvat.
Taskussa taas kuljetellaan laitetta johon kuvat rekisteröidään.
 
En tunnetusti pärjää kovin hyvin pienellä ruokamäärällä.
Inhoan sitä että minun pitäisi kieltää itseltäni jotain.
Jos haluan pannukakkua, niin syön sitä.
Tuntuu typerältä kuitata päivän ruoat juomalla vain nesteitä!
Tämän päivän olenkin heikon ruokapuolen vuoksi varannut vain yleiseen möllöttämiseen ja kouluhommien raapustamiseen.
Ajattelin myös vähän ulkoilla eli mennä kävellen kauppaan.
Pitäisi nimittäin ostaa sitä mehua.
Jeejee.
 
Mahtavaa viikonlopun jatkoa teille, jotka voitte syödä!
Pientä katkeruutta havaittavissa? 😀

4 thoughts on “Ja taas paastotaan…

 1. Hei!
  Minulle tehtiin tuo samainen tutkimus tämän viikon maanantaina, joten tiedän kyllä, kuinka inhottavalta tuntuu koittaa pärjätä vain nesteillä sen päivän ajan! Tutkimus oli aika mielenkiintoinen, ja itse kuvittelin aluksi, että laite, johon kapseli lähettää kuvat, olisi aika pienen kokoinen, mutta vyötärölleni kiinnitettiinkin n. 10 cm paksuinen vyö, jossa oli suuri laukku keskellä, mihin laitettiin sellainen laite, joka oli hieman sellaista vanhaa pokkarikameraa suurempi. Takki siinä päällä näytin varmaankin siltä, että olisin jo vaikka kuinka monennella kuulla raskaana!:-D Päivä meni sitten sen jälkeen kotona oleillen, koska syödä sai vasta n. 4 tunnin jälkeen, enkä olisi jaksanut pahemmin tehdä mitään. Kaupassa kuitenkin kävin hakemassa ruokatarvikkeita. Voin antaa pikku neuvon sinulle, että sitten, kun saat syödä, ei kannata syödä heti mitään aivan järjettömiä määriä (niin kuin itse tein: ostin n. 1 kg lohen, tarjouksessa kuin oli, ja söin siitä kerralla varmaankin n. 400g + kasviksia…) vaan kannattaa syödä “sopivasti” / hieman vähemmän, mitä normaalisti, koska itselleni ainakin tuli aivan järjetön mahakipu, ja loppupäivän ja -illan vietinkin sitten makoillen sohvalla ämpäri vieressä… Mutta tutkimus muuten kyllä oli todella toimiva ja helppo, toivottavasti sulla menee kaikki hyvin! 🙂

  Like

 2. Hei tosi kiva kun kommentoit ja kerroit omia kokemuksiasi! Mäkin jotenkin ajattelin että se olisi suhteellisen pieni se laite.. No ehkä siksi juuri täytyy pukea ne väljät vaatteet! Itse ajattelin sitkeästi yrittää mennä koululle, sillä mulla olisi pakollisia tunteja mutta saa nähdä kuinka huonossa hapessa ollaan 🙂 ja hei kiitti vielä ihan superisti tuosta viimeisestä neuvosta, olisin varmasti ahtanut masun umpitäyteen… Vaikka eihän siinä järjellä ajatellen ole mitään tolkkua 😀 kiva tosiaan saada vertaistukea, harmi vain että sulla se ilta päättyi ämpärin kera hengailuun!

  Like

 3. Mä ajattelin, että oon ite kuolemassa nälkään, kun ruoan täytyy olla uunissa vielä 15min, ja maha on kurninut jo hyvän tovin. Tsemppiä nälän sietämiseen, se on kyllä varma kiukun aiheuttaja! Ainakin voit hyvillä mielin vaan löhötä sohvalla ja katsoa jotain ihanaa sarjaa tai leffaa. 🙂

  Like

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: