Evästä

Pinna kiristyy.
Vatsa kurnii.
On nälkä.
Ai miten niin et ehtinyt syödä?
Jos on eväät niin AINA on aikaa syödä 😉
Ylläolevat eväät olivat mukana shoppailukierroksella!
Porkkanoit, omppua, cashewpähkinöitä ja suklaaheraa kanelilla.
Kasvikset + proteiinit + rasvat = hyvä välipala!
Todella suosittelen tuollaisen sheikkerin ostamista!
Nuo irrotettavat kerrokset mahdollistavat helpon eväiden kuljettamisen.
Lisäksi tuo on myös BPA-vapaa ja kestää hyvin pesua.
Oletko kyllästynyt aina niihin samanmakuisiin palkkarijuomiin?
Itselläni on tasan kaksi vaihtoehtoa: Mansikka tai Suklaa.
Hmmm, välillä tunkee jo korvistakin.
Mutta sitten iski välähdys.
Puolet & puolet = MANSIKKA-SUKLAA!
Kokeile ihmeessä!
Kuullosti vähän TV-shopin mainokselta, ihan alkoi naurattaa 😀
Sheikkeriosaan voi toisaalta säilöä myös nektariinin ja keitetyn kananmunan…
Lisäksi pähkinöitä & tummaa suklaata.
Sekä puolen termaria kahvia.
Kunnollinen termospullo on kyllä opiskelijalle välttämättömyys, jos haluaa päivän aikana juoda kahvia! Itse laskeskelin nimittäin säästäväni kuukaudessa yli kaksikymmentä euroa ihan vaan sillä että keittelen omat kahvit…
 
Kunnollisilla eväillä vireystila säilyy hyvänä, opiskelu maistuu ja mielikin pysyy positiivisena 😉

4 thoughts on “Evästä

 1. Kiva postaus tärkeästä aiheesta. Itellä tuntuu aina olevan ongelmana just se, että ei ehdi syödä, koska on menossa jossain. Eväitä on muka vaikeeta keksiä, banaani ja omena tuntuvat olevan ainoat itsestäänselvät vaihtoehdot. Leipä menee ällöks päivän aikana, ja kaupan valmiskolmarit ei kauheesti houkuta ravintoarvojensa ja e-koodiarmeijoidensa takia. Pidemmän päälle ne tulevat myös aika kalliiksi. Herapirtelötkin on mulle itelle vähän epämieluisia eväitä, koska ne on yleensä mielestäni liian makeita ja kaiken lisäks monet makeutetaan aspartaamilla. Maustamattomat taas on tylsiä.

 2. Kiva jos tykkäsit!
  Varsinkin jos on töissä, niin se välipalan mukaan mahduttaminen voi olla haastavaa. Pienen pieni välipalatauko tekee kuitenkin hyvää jos se vain on mahdollista 🙂 Ja itse tekemällä säästää aina!
  Hera on kyllä tosiaan hyvin makeaa, välillä itselläkin tökkii… Tänään oli eväänä ihan kunnon marjasmuutti, siinä ei maistu maustamatonkaan hera niin pahasti läpi? Maustamatonta heraa voi toki aina maustaa vaikkapa kaakaojauheella ja kanelilla? Jos on mahdollisuus käydä kaupassa niin sieltä saa leikkeleitä/juustoja/rahkaa(jos itselle sopii). Myös salaattitiskeissä on usein hyviä salaattivaihtoehtoja! Itselle ihan lemppareita on tietysti nuo keitetyt kananmunat, ne säilyvät lämpimässäkin ihan hyvin 🙂 Tietysti jos pidempään täytyy säilyttää niin joku minikylmälaukku voisi olla aika jees. Ja tietysti nuo hedelmät,pähkinät&suklaa riittää pieniksi välipaloiksi 🙂
  Oho tulipas taas tarinoitua vaikka et edes kysynyt mitään…

 3. Munia en ookaan ikinä ajatellu mahdolliseksi evääksi, kun olen aina ajattelut, että menevät huonoksi nopeasti. Pitäis ehkä tutustua noihin Valion proteiinirahkoihin yms., joissa ois vähän valmiiks makua, kun ihan pelkkä rahka ei oikein uppoo. En kyllä sit taas tiiä, miten sokerisia nekin loppujen lopuksi on. Täytyy tutkia!

  Suklaahera jäi multa tosiaan aikalailla käyttämättä, ja kerran erehdyin ostaan soijaproteiinijauhetta, joka oli kyllä aivan kamalaa. Kyllä se sitten tuli syötyä, kun pisti pieniä määriä puuron sekaan. Ehkä maustamaton hera ei ois yhtä karmee kokemus kuin tuo soija 😀

  Kiitti vinkeistä 🙂

 4. Kyllähän ne kananmunat sitten pilalle menee jos ne kokopäivän kuumassa on, mutta kyllä ne huoneenlämmössä pärjää ihan hyvin!
  Maustamaton rahka ja piltti ainakin toimii! Veljenikin syö noita protskurahkoja, mutta en ole niiden ravintosisältöön tarkemmin tutustunut 🙂 Tutkiminen on aina hyväksi!

  Harmi jos on jäänyt protskut käyttämättä. Tuo soijaproteiini kuullostaa kyllä ihan ylipahalta 😀
  Ei maustamatonkaan hera mitään nannaa ole, mutta sitä voi tosiaan maustaa itse.

  Ole hyvä, vaikka et niitä kyllä tainnutkaan pyytää. Noh kerroinpa kuitenkin 😀

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.