3 thoughts on “Välipalahetki vol.3

  1. Hei! Oon lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, ja tää on aivan ihana! Vaikutat erittäin mukavalta tyypiltä ja kirjotustyylisi on söpö 🙂 Kiitos paljon kaikista ruokavinkeistä, oon testaillut jo vaikka ja mitä täällä esiintyneistä jutuista, enkä oo vielä joutunut pettymään kertaakaan. 😉
    Itse myös tällä hetkellä elelen maidotonta ja viljatonta elämää, sillä pyrin selvittämään että mikähän masullani on viakana kun tuntuu, ettei ikinä ole mikään kohdallaan… Mistä ostat tuota vuohenmaitojogurttia, ja sekö sopii itsellesi hyvin, vaikket lehmänmaitoa käytäkään? 🙂

  2. Oooi, kiitos erittäin paljon! 🙂 ja mahtavaa jos oot testaillut reseptejä ja vielä tykkäillytkin 😉
    Mulle toi vuohenmaito ja siitä tehdyt tuotteet on sopinu ihan hyvin, kunhan ei liikaa syö kerralla. Olen omani ostanut ihan K-marketista, mutt sitä ei varmaan joka paikassa myydä, koska kyseessä on paikallinen pientuottaja. Mutta esimerkiksi Ruohonjuuressa oli tuota samaa myynnissä, hinta vaan oli melko suolainen 🙂 toivottavasti masuongelmasi selviävät! Vatsan kunto kun vaikuttaa niin kovin ihan yleiseen olotilaan :/

  3. Voi arvelinkin, että ei varmaan joka paikasta löydy. Pitää jatkaa etsimistä vielä, mutta onneksi syksyllä muutto Tampereelle niin enköhän sitten vihdoin viimeistään pääse maistamaan tuota jogurttia, sillä nykyisestä asuinpaikastani ei Ruohonjuurta löydy. 🙁 Mutta kiitos paljon! Todellakin vaikuttaa, nyt vain vaatii malttia että pystyn vähän seurailemaan että mitkä asiat masuun vaikuttavat eniten.

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.