Persikkapannukakkunen

Blogini on varmaan kohta yksi iso pannukakku.
Noooh, eikös aina yksi pieni resepti joukkoon mahdu? 😉
Pannarit on vaan niin hyviä.

 

Eli testailin siis tämän omppupannarin reseptiä vaihtaen omenasoseen Bonne persikkasoseeseen. Noi Bonne -soseet on kyllä tosi monikäyttöisiä ja hyviä! Eivät sisällä mitään muuta kuin sitä aitoa hedelmää/marjaa 🙂
Tällä kertaa pannukakku pääsi tarjolle tuoreiden mansikoiden, sokerittoman aprikoosihillon ja peanut butterin kanssa!

Paistamiseen kannattaa käyttää a) tarpeeksi rasvaa b) tarpeeksi malttia.
Eli kunnon kikkare kookosöljyä/voita pannulle, taikinat päälle, levy miedolle lämmölle. Sitten voikin valmistella pannarin lisukkeeksi vaikka smuutin ja keitellä kahvit siinä odotellessa 🙂 Mulla taisi olla jonkin 10-15min, niin että ennen kääntämistäkin pannukakku oli hyytynyt molemmilta puolilta. Siten se pysyy paremmin kasassa 😉

2 thoughts on “Persikkapannukakkunen

  1. Pannarit on parhaita, mä oon kans kokeillut lukemattomia erilaisia variaatioita ja aina on niin hyvää 😀 Suosittelen psyllium-kuitua pannaritaikinaan, tulee kiva koostumus 🙂 Bonne-soseita en oo tajunnut tähän tarkotukseen käyttää, pitääpä testata!

  2. Niinpä, ei pääse kyllästymään kun aina kokeilee uutta! Eikä haittaa vaikka välillä tulisi pannukakkukokkelia, hyvää sekin on 😀 kyllä mulla tuota psylliumia onkin kaapissa, on vaan menossa kookosjauhokausi… Kookosjauho toimii itseasiassa psylliumin tavoin kohottaen pannaria 🙂 testaa ihmeessä ja kerro mielipiteesi!

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.