Kuvapläjäys

Aamupalaa: Rahkaa, mysliä, chiasiemeniä, pellavansiemeniä, banaania&mansikoita!
 
Välipalaa kotona…

…ja välipalaa kahvilassa!

Vähän ostoksia…

Uusi treenipaituli!

Sekä foam roller, treenishortsit, panta & toinenkin treenipaituli…Tästä voikin päätellä mihin kauppaan sitten eksyin?

Nyt pitäis hyvien rasvojen saannin olla taattu!

En voinut vastustaa 😉

 

Perjantain kasvisruoka: Täysjyväriisiä, papu-kasviskastiketta, paistettuja jättiherkkusieniä. halloumia&avokadoa. NAM!

 
 

Täysjyväriisiä, tomaattista jauheliha-kasvis-halloumikastiketta, ruusukaalta.

Sunnuntain aloitus…

Tattaripuuroa marjoilla&chiasiemenillä, mustaa kahvia.
Lisäksi keitetty kananmuna ja ihana mango-banaani-jogurttismoothie!

 Salitreeninjälkeinen ”pikakaalilaatikko”: paistettua jauhelihaa, kaalia, sipulia&täysjyväriisiä. Lisukkeena puolukoita&raejuustoa.
 
 

Tässä oli siis kuvamateriaalia perjantailta, lauantailta&sunnuntailta. En ihan näin paljon kuitenkaan yhdessä päivässä syö 😉
Lauantaina ostettu foam roller eli putkirulla tai pilatesrulla tai mikälie oli kyllä paras ostos pitkään aikaan. Ja kauan sitä metsästinkin, sillä ne oli ihan joka paikasta aina loppu. Eilen illalla pyörittelin sitten lihaskalvoja sen avulla auki ja voi himpulat kun tekee kipiää! Erityisesti jalkojen ulkosyrjän rullailu tuntui melkoisen muikealta. Mutta aamulla jaloissa olikin tosi hyvä fiilis ja sain energiat hyvin kanavoitua kovaan treeniin. Siitä kuitenkin lisää huomenissa 😉
Ruoista näkee muuten selvästi että keitän kerralla ison satsin jotakin lisuketta, kuten riisiä/kvinoaa/tattaria. Sitä on sitten melkein joka aterialla! Mutta onhan se kätevää kun voi vaan lämmittää eikä tarvitse nälkäisenä ruveta odottelemaan riisin keittymistä. Onhan se 10min hurja aika kun on nälkä 😉
Sain tämänaamuiseen aamupalaani kivaa vaihtelua smoothiella. En ole tähän mennessä ollut niihin kauhean ihastunut, sillä mieluummin syön ruokani kuin juon sen. Mutta kuka sanoo että smoothien tarvitsee yksinään olla aamupala? Puuron kanssa se täytti mukavasti ja sain kuitenkin jotain pureskeltavaa! Kyseisessä smoothiessa oli 1 pieni banaani, mangososetta, luonnonjogurttia, liraus maitoa ja teelusikallinen tuota omega oil blendiä. Kyseisessä öljysekoituksessa on jopa 40% omega-3 rasvoja, mikä on melko huima määrä. Maku on vähän pellavansiemenmäinen, ei valmiissa smoothiessa oikeastaan maistu juurikaan 🙂 Ajattelin lisäillä tätä öljyä ruokiini päivittäin, sillä omega-3 rasvahappojen saantini on luultavasti reippaasti alakantissa. Rypsiöljystä en pidä, kalaa&saksanpähkinöitä en voi syödä allergiani puolesta. Tuollainen öljysekoitus on silloin kelpo vaihtoehto!
Tulipas tässä taas hölistyä. Menen nyt tekemään jotain kehittävää. Eli luultavasti katson telkkaria loppuillan 😀
Hauskaa sunnuntain jatkoa!

2 thoughts on “Kuvapläjäys

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.