Kahdenlaista safkaa

Huomasin juuri, että minulla on kaksi tapaa laittaa ruokaa ja syödä sitä.
Toisinaan saatan asetella annoksen tosi kauniisti ja siististi lautaselle ja nautiskella ruuan hitaasti&hartaasti. Silloin käytän vartin pelkästään paprikoiden pilkkomiseen… Yleensä ruokakin on silloin jotain vähän fiinimpää.

Peuran sisäfilee, yrttisiä lanttulohkoja & oliivisalaattia.Bataattimuussia, cayenne-kanaa ja feta-tilli-salaattia

Muttamutta… Kenenkään arki tuskin on tällaista? Kun tulee SUPERnälkäisenä, hikisenä&väsyneenä salilta, ei paprikoiden muodolla, kanan paistopinnan värillä tai ylipäänsä millään ruuan ulkonäköön liittyvällä ole mitään väliä. Silloin ruoka näyttää tältä…

Kvinoaa, jauhelihaa, sipulia, valkosipulia&chiliä. Kukkakaalta, pakastepinaattia ja -papuja, pestoa.

Tämä huikean esteettinen ja nopeasti sisuksiin hävinnyt ruoka oli huippunopea valmistaa. Se tosin edellytti vähäsen esivalmisteluja. Kukkakaalit oli höyrytetty, kvinoa keitetty ja jauheliha mausteineen paistettu etukäteen.

Kotiin tullessa on sitten helppo sekoittaa ainekset keskenään&törkätä mikroon. Terveellistä&täyttävää ruokaa vain muutamassa minuutissa 😉
Toinen tosi nopea ruoka on ruokaisa salaatti. Siihen voi lisäksi upottaa kaikki kaapin perukoille jääneet tähteet…

Texmex-salaatti, mums!
Texmex-vaikutteisen salaatin pohjaksi valitsin suikaloitua kurkkua&porkkanaa (osittain myös siksi ettei kaapissa ollut minkään sortin salaattia…) Lisäksi kirsikkatomaatteja&paprikaa, raejuustoa, tuliseksi maustettua jauhelihaa, aurinkokuivattua tomaattia, jalapenoja, limelohkoja&hummusta! Vähän ehkä cross-kitcheniä mutta eipä tuo haittaa, hyvää oli 😉

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.