Testing: ruokauutuuksia

 Koska olen tosi utelias, täytyy aina välillä testailla kaikkia jännän näköisiä uutuustuotteita!

 
Raw taateli-cashewpatukka: Oli tosi tosi hyvänmakuinen. Ainakin jos tykkää taateleista ja pähkinöistä 😀 Eikä sisältänyt edellämainittujen ainesosien lisäksi mitään muuta! Kätevä välipala vaikka ennen salitreeniä, helppo ottaa mukaan. Yksinään ei ehkä riitä isommaksi välipalaksi, pikkunälkään kyllä. Ehkä kananmunan ja ompun kera voisi pitää kauemminkin nälkää? 🙂 Ainoana miinuspuolena näkisin tuotteen hinnan, melko kallishan tuo on. Toisena makuna on muuten patukka joka sisältää raakakaakaota, sellanen odottelee testaamista tuolla kaapissa 😉

Uusi pehmeä ja täyteläinen maitorahka: En ole tästä kyllä ihan vakuuttunut. Ravintoarvot ovat hyvät, vähän sama juttu kuin söisi 2% raejuustoa tai kevytmaitoa rasvattoman sijaan. Ajattelin kokeilla, koska yleensä tykkään enemmän rasvaisemmista tuotteista. Mutta ei, en oikeen tykännyt ;/ maistui vähän joltain kermajuustomaiselta? Kyllä, juusto siitä tulee mulle ekana mieleen. Kaikkineen päällisineen menee alas mutta perus rasvaton rahka tai vaikka kreikkalainen jogurtti on parempaa. Mutta purkki on kyllä söpö!

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: