Lounasvinkki ja aamun aamupala!

Salaatti broilerilla, leipäjuustolla, aurinkokuivatulla tomaatilla&punasipulilla.

Jos joku koskaan sattuu eksymään rauman tienoille, kannattaa käydä kokeilemassa Cafe Salin salaattibuffet! Kympillä saa runsaan 4 täytteen salaatin ja vielä espresson/kahvin 🙂 Ja salaatti on oikeasti ISO.

Aamulla ei ollut tänään mikään hirveä nälkä (?) joten söin vähän vähemmän kuin normaalisti. Mutta herkullisesti silti 😉 Aamupalaan kuului marjasekoitusta, bulgarianjogurttia&pinjansiemeniä, päärynä & joulukahvia maidolla.

Piristävä päärynä & oranssi lautasliina <3

Oi miten aikuismainen olo tästä mukista tuleekaan!

Touhukasta torstaita kaikille 😉

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.