Aamupalaa

Vaniljaista marjamunakasta…

…banaania&kanelia…

…sek√§ kardemummaista joulukahvia ūüôā

Koitan tässä nyt kovasti päättää, että lähdenkö salille treenailemaan vai teenkö täällä kotosalla jonkin kahvakuula-kuntopiiri-hässäkän. Saattaa olla että kallistun jälkimmäiseen.
T√§n√§√§n olisikin tiedossa extra-kivaa: PIKKUJOULUT <3 viel√§p√§ t√§√§ll√§ mun luona. Leivotaan tytt√∂jen kanssa pipareita, ja my√∂s koristellaan niit√§! Lis√§ksi tarjolla on gl√∂ki√§, rusinoita&manteleita, sinihomejuusto-taateleita jne ūüėČ
Eilinen menikin l√§hinn√§ siivotessa, pyyk√§tess√§, treenatessa, ruokaa laittaessa ja katsellessa Rottatuille-leffaa… Miten niin pit√§isi lukea huomiseen tenttiin? Olen nyt v√§h√§n siin√§ pisteess√§ ett√§ syd√§men toimintakierto tai veren solutyypit tai puolustusmekanismit eiv√§t en√§√§ uppoa. Se on sin√§ns√§ harmi, sill√§ asia on minusta tosi mielenkiintoista. Keskittyminen on v√§h√§n tiess√§√§n, j√§lleen. No ehk√§ opiskelu jatkuu vuoden vaihteen j√§lkeen pirte√§mmiss√§ merkeiss√§ ūüôā

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.