Aamupalaa

Vaniljaista marjamunakasta…

…banaania&kanelia…

…sekä kardemummaista joulukahvia 🙂

Koitan tässä nyt kovasti päättää, että lähdenkö salille treenailemaan vai teenkö täällä kotosalla jonkin kahvakuula-kuntopiiri-hässäkän. Saattaa olla että kallistun jälkimmäiseen.
Tänään olisikin tiedossa extra-kivaa: PIKKUJOULUT <3 vieläpä täällä mun luona. Leivotaan tyttöjen kanssa pipareita, ja myös koristellaan niitä! Lisäksi tarjolla on glökiä, rusinoita&manteleita, sinihomejuusto-taateleita jne 😉
Eilinen menikin lähinnä siivotessa, pyykätessä, treenatessa, ruokaa laittaessa ja katsellessa Rottatuille-leffaa… Miten niin pitäisi lukea huomiseen tenttiin? Olen nyt vähän siinä pisteessä että sydämen toimintakierto tai veren solutyypit tai puolustusmekanismit eivät enää uppoa. Se on sinänsä harmi, sillä asia on minusta tosi mielenkiintoista. Keskittyminen on vähän tiessään, jälleen. No ehkä opiskelu jatkuu vuoden vaihteen jälkeen pirteämmissä merkeissä 🙂

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.