Päivän suunnitelmia + aamupalaa

Tällaisella aamiaisella tankkasin energiaa tulevaan päivään. Tiedossa olisi juoksulenkki, sillä yläkroppa on vielä niin jumissa ettei rinta-selkä-puntti oikein onnistu… Sen jälkeen lähdenkin jo yliopistolle ”valmennustehtäviin” eli menen vähän piiskaamaan kaveriani salille 🙂 Tollanen pt:nä toimiminen on ihan mahtavaa puuhaa, varsinkin kun toisella on niin mieletön tsemppi päällä! Olis kyllä semmonen ammatti mitä haluaisin tulevaisuudessa tehdä, ehkäpä ton ravitsemusterapeutin duunin lisäksi? Nehän voisi myös yhdistää, good bisness-idea? 😉
Treenailujen jälkeen olisi amican lounaan vuoro sekä pari ihmisen fysiologia&anatomia luentoa (se kurssi vaan jatkuu ja jatkuu…) Välitentti olisi tulossa 17pvä ja sitten päästään joululomalle! Tai no, luennothan loppuvat tänään, huomenna olis vielä yksi harkka. Ainakin nyt on aikaa lukea riittävästi tähän ifan välitenttiin (nimimerkillä taisin viimeksi lukea liian vähän)
Illaksi pitäiskin sitten keksiä jotain puuhastelua ettei ihan tylsyys iske. Mitä ihmettä se voisi olla? No sepä nähdään sitten 🙂

Pirteää päivää kaikille!

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.