Huomentaaa!

Tässäpä kirjoittelen pirteänä 4 tunnin yöunien jälkeen!
Eilen oli tosissaan pileet ja vähän korvissa tinnittää&kurkku sattuu… Mutta oli mukavaa 8)

 Ennen lähtöä tankkasin masun täyteen että sitten jaksoi tanssia!

 Aamulla tekikin sitten mieli jotain lämmintä ja pehmeää… Eli puuroa 🙂 Lisänä banaania&maapähkinävoita, sekä taaemmassa kulhossa raejuustoa&marjoja. Ja kuvasta puuttuu se oleellisin, eli puolen litran mukillinen kahvia…

 Tänään olisi tiedossa melko rento päivä, ajattelin skipata ekat luennot ja lueskella ne itse kotosalla. Enkussa meillä on tosin sanakoe, joka käsittelee ruokasanoja, lääketieteen erikoisaloja, kehon osia & sairauksia. Tuntuukin et nyt on loistava vire päällä! Suunnittelen myös kaupassa käyntiä & zumbaa tälle päivälle, jotenkin semmone hyberrääkkitreeni ei nyt oikeen iske 😀

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.