Lovely morning

Tänään oli hyvä aamu.
Heräsin aikaisin, noin puoli kuudelta, mutta se ei haitannut yhtään. Söin ihanan aamupalan, joka koostui luonnonjogurtista, myslistä, marjoista, auringonkukansiemenistä, omenasoseesta & maitokahvista.

 Rauhallisen aamiaisen jälkeen alkoi kehonhuolto. Venyttelin kroppaa tunnustellen 1½ tuntia, etsien erilaisia kulmia, joissa venytys tuntuisi parhaiten. Yhdistelin joogaliikkeitä, staattisia pitoja & pumppaavia venytyksiä. Ai että teki hyvää!

Tähän loppuun haluaisin esitellä ehkä parhaan kehonhuoltovälineen:
Joo se on tennispallo.
Toimii muuten ihan mielettömän hyvin selän jumien avaamisessa. Menee vaan selälleen makaamaan lattialle ja asettaa pallon jumittuneen kohdan alle. Jos omaa masokistisen luonteen, tätä voi kokeilla myös ulkoreisille tai pakaroille. Au.
Nyt ajattelin tästä vetäistä jotain välipalaa & lähteä muutamalle luennolle. Liikunnan suhteen menen tänään fiilispohjalla: Katsotaan, miltä tuntuu! Kroppa sen verran juntturassa alkuviikon treeneistä että mitään hirveetä rääkkiä tuskin tulen vetämään…

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: