2 thoughts on “Simple snack

  1. Heippa,
    Olen huomannut, että treenaat paljon ja haluaisinkin kysyä sinulta apua proteiinijauheen käytössä… Ensinnäkin mitä merkkiä käytät ja paljonko proteiinijauhetta otat kerralla ja kuinka monesti päivässä? Ennen treeniä vai sen jälkeen? Mistä ostat kyseistä jauhetta? Voit myös antaa muita käytännön vinkkejä, jotka saattaisivat olla minulle hyödyksi alkutaipaleella. Kiitos jo etukäteen.

  2. Heippahei!
    Mulla on siis käytössä ihan perus maustamaton Fastin heraproteiinijauhe (heraproteiinikonsentraatti). Käytän sitä lähinnä salitreenin jälkeen palautusjuomissa, toisinaan puurossa tai proteiiniletuissa 🙂 En siis käytä jauhetta päivittäin, vaan pyrin saamaan proteiinia muista, luonnollisemmista lähteistä kuten vaikkapa maitotuotteista ja kananmunista. Palkkariin laitan yleensä desin verran jauhetta ja pari desiä maitoa + kanelia (kaneli peittää heraproteiinin vähän kummallisen maun…) Myös kaakaojauhe toimii kivasti, samoin blenderissä blendattuna marjat+banaani 🙂 toki voit ostaa valmiiksi maustettuja proteiinijauheita jolloin ei tarvitse itse maustaa erikseen, mutta itse suosin maustamatonta sen lisäaineettomuuden vuoksi. Fastin proteiinijauhetta saa ihan perusprismasta! En ole mikään asiantuntija, mutta paras neuvoni taitaa olla ettei kannata ryhtyä liian fanaattiseksi ravinnon tai treenin suhteen. Myös yksilöllisyys on tärkeää: Kannattaa kokeilla ja tunnustella rauhassa sitä, mikä juuri itselle tuntuu sopivan. Treeni-intoa & tsemppiä syksyyn! 🙂

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.