Aamujen ilo

Näistä aineksista syntyi herkullinen aamupala!

 Teki mieli jotain erityisen hyvää aamupalaa tänäaamuna, joten päätin tehdä Banaanipannukakkuja <3
Mausteena käytin kanelia, raakakaakaojauhetta & vaniljaa. Paistamiseen kookosöljyä 😉

Kypsä banaani muussattiin kulhossa haarukalla, lisättiin loput aineet ja sekoitettiin tasaiseksi taikinaksi. Paistettiin pannulla molemmin puolin. Paistovaiheessa kannattaa olla tarkkana, sillä tää tulee nopeesti&palaa helposti…

Päällystetään valituilla täytteillä. Kuvassa marjoja&pekaanipähkinärouhetta.

Naminam! Ja kuten varmaan huomasitte, en käyttäny mitään makeuttajaa. Tollanen tosi kypsä banaani on jo itsessään niin makea et vois tulla vähän äklöä 😀 Mut joo, tää sopii kyllä kaikille jotka tykkää helpoista, nopeista ja banaaninmakuisista ruuista.

Enjoy! 😉

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.