Ruokaisa postaus

Heippa hei!
Ajattelinpa tässä esitellä eilisen ja tämän aamun annoksia 🙂

Innostuin tekemään ”Sydämellistä salaattia”. Oliiveissa&avokadossa on sydänystävällistä rasvaa. Käytin myös artisokansydämiä salaatin lisätäytteenä & koristelin koko komeuden vielä sydämenmuotoisiksi leikatuilla paprikoilla. Krrrhhmmm, kekseliästä.

Illalla koittikin sitten pitkään odotettu hetki, kun noin viikon haaveilun jälkeen päätin keittää mannapuuroa! Totuus on että jouduin vähän pettymään, sillä puuro oli melko mautonta :/ Ja se ei kyllä pitänyt yhtään nälkää, sillä heräsin aamulla VIIDELTÄ kurnivan masun kanssa 😀
Eipä siinä muu auttanu ku ruveta aamiaisenteko puuhiin:

Luonnonjogurttia, hunajaa ja cashewpähkinöitä
Marjoja&luumu
Kaksi pehmeäksi keitettyä kananmunaa
ISO kahvi maidolla
Nälkä kyllä lähti 😉

Tiesithän, että kommenttisi piristää päivääni hurjasti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.